Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 156 (7157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neatenţie

Două persoane rănite, în urma unor accidente produse din neacordare de prioritate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Neacordarea de prioritate reprezintă una dintre cauzele producerii unor accidente grave, două accidente produse din această cauză făcând victime la sfârşitul săptămânii trecute.

Un prim astfel de caz a fost înregistrat vineri seara, în jurul orei 23.30, în timp ce un tânăr de 23 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, se afla la volanul unui autoturism Mercedes Benz. Aflat într-o parcare a unei benzinării din oraş, el nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism BMW în momentul în care a pătruns pe strada Calea Cernăuţi, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier înregistrat, o femeie de 67 de ani, din autoturismul BMW, a fost rănită, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ în ambele cazuri, şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sâmbătă la prânz, un alt accident comis în acelaşi fel avea să facă două victime, de astă dată în comuna Brodina. În timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, un bărbat de 33 de ani, din comuna Ulma, dorind să pătrundă din parcarea Forestbrod SRL în drumul principal, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca VW Passat, care circula regulamentar, condus de către un localnic în vârstă de 76 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului dintre cele două vehicule, autoturismul VW a fost proiectat în gardul aflat la marginea drumului, iar şoferul acestuia, bărbatul de 76 de ani, a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.Conducătorii auto a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-le recoltate apoi mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două persoane rănite, în urma unor accidente produse din neacordare de prioritate.
 Vizualizări articol: 1142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două persoane rănite, în urma unor accidente produse din neacordare de prioritate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei