Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 152 (7153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Poţi vedea şi fără ochelari

În sfârşit, se fac operaţii şi în Suceava, în doar câteva minute, cu o tehnologie de top şi cu ajutorul unei echipe de profesionişti

 

Mai ţii minte cum era viaţa pe vremea când nu purtai ochelari? Când nu îi tot ridicai pentru că îţi cădeau pe nas în jos. Când nu te deranja aburul. Când, dimineaţa, nu umblai prin casă după ochelari, ca mai apoi să-ţi dai seama că-i porţi. Când nu-ţi reevaluai bugetul pentru că te-ai aşezat pe ochelari şi i-ai făcut ţăndări.

Acestea sunt doar câteva lucruri cu care se confruntă orice posesor de ochelari. Dar sunt şi unele mai specifice, cum ar fi imposibilitatea de a practica anumite sporturi. Câţi boxeri cu ochelari aţi văzut? Aţi încercat să faceţi scufundări cu ochelarii pe ochi? Nici piloţilor de avioane nu le este uşor cu ochelari. Unde mai pui că, dacă visezi să lucrezi în Poliţie, ştii deja că e musai să-ţi rezolvi problemele de vedere.

Pornind de la aceste observaţii colectate de la pacienţii noştri, ne-am propus să le oferim o soluţie şi acasă, în Suceava. Da, până acum, dacă doreai să scapi de ochelari, trebuia să baţi drumul până la Iaşi sau până în alte oraşe sau chiar ţări. Pentru că în Suceava nu exista chirurgie refractivă corneană laser (procedeul care te scapă de ochelari).

Chirurgia refractivă corneană laser reprezintă un tratament oftalmologic care oferă independenţa faţă de ochelarii de vedere. În funcţie de vârstă şi de ocupaţie, se poate renunţa chiar şi complet la ochelari.

Majoritatea tratamentelor laser pentru corecţia dioptriilor pot fi încadrate în 2 categorii de bază: LASIK  şi PRK.

LASIK presupune o manipulare manuală a corneei, pe când PRK se rezumă la acţiunea unei substanţe speciale. Alegerea tratamentului se face în urma unei analize detaliate asupra arhitecturii corneei, la fel de individuală ca o amprentă.

Ambele tratamente sunt localizate pe cornee, durează între câteva secunde şi câteva minute, iar în afară de disconfortul reprezentat de fotofobie şi senzaţia de înţepătură, pacientul nu simte altceva. Tratamentul post-operator este simplu şi uşor, constând în picături oculare.

Clinica MEDOPTIC vă pune la dispoziţie un echipament unic în ţară care vine cu inovaţia unei noi tehnici “no-touch” - “fără contact”, numită TransPRK – unde ochiul pacientului nu este atins decât de laser. Practic vorbim de o intervenţie minim invazivă, care durează câteva secunde şi scurtează semnificativ atât disconfortul resimţit, cât şi perioada de recuperare.

 

SCHWIND AMARIS 1050RS Limited Edition

Sunt mai mult de 1.000 de lasere SCHWIND AMARIS în întreaga lume. Cu ocazia instalării unităţii cu numărul o mie, producătorul a lansat o ediţie specială, cea pe care o avem la Suceava.

SCHWIND AMARIS 1050RS Limited Edition este echipat cu 7D Eyetracking pentru o precizie de neegalat şi un tratament sigur, tehnologia SmartPulse pentru o cornee cu o suprafaţă deosebit de netedă şi sistemul de diagnosticare SCHWIND SIRIUS, care reuneşte într-un singur dispozitiv topograful şi camera Scheimpflug. Culoarea neagră a ediţiei limitate face referire la panteră, animalul care reprezintă imaginea brandului SCHWIND AMARIS.

Pentru utilizarea noului echipament, o echipă de specialişti de la Suceava s-a pregătit intens în cadrul mai multor sesiuni de training oferite de producător.

Abia când totul a fost pus la punct şi s-au atins standardele cu care ne-am obişnuit pacienţii, au fost executate şi primele operaţii, în premieră pentru Suceava.

Echipamentul este de-a dreptul incredibil, dar chiar şi aşa, ceea ce ne uimeşte şi mai tare este comportamentul pacientului care, după intervenţie, are o reacţie uimitoare, când realizează că vede fără ochelari la fel de bine ca atunci când îi purta.

Recâştigă-ţi independenţa, trăieşte viaţa fără ochelari. Fă primul pas: stabileşte o programare la clinica din Areni sau sună la 0330/806105 sau 0723/999800. Specialiştii Medoptic te aşteaptă cu toate informaţiile de care ai nevoie.

Medoptic este o clinică oftalmologică cu tradiţie în Suceava, care oferă consultaţii oftalmologice complete, investigaţii, tratamente laser, intervenţii chirurgicale complexe realizate de medici cu vastă experienţă în domeniu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poţi vedea şi fără ochelari.
 Vizualizări articol: 2533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Poţi vedea şi fără ochelari5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei