Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 152 (7153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Și în acest an

Copiii și tinerii din sistemul sucevean de protecție specială vor beneficia de tabere la mare și la munte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii și tinerii din sistemul sucevean de protecție specială vor beneficia, și în acest an, de tabere atât la mare, cât și la munte. Cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Suceava, copiii vor merge la mare. Nu vor lipsi taberele la munte, cu sprijinul unor instituții, asociații și fundații cu care Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava are o colaborare foarte bună (Agenția împotriva Traficului de Persoane, Filiala Suceava, Asociația Euroactiv, SRCHF-NL).

Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Suceava, a repartizat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava 140 locuri în tabără pentru copiii cu handicap și însoțitorii acestora, precum și 44 de locuri pentru copiii cu rezultate bune la învățătură, în stațiunea 2 Mai din Constanța.

Agenţia naţională împotriva traficului de persoane, Filiala Suceava, organizează Tabăra de fete „Spune STOP traficului de persoane”, care va avea loc, în perioada 1 – 4 iulie, în municipiul Câmpulung Moldovenesc,  unde beneficiare vor fi 15 tinere din sistemul de protecție (din cadrul centrelor de plasament și al caselor de tip familial). Directorul executiv al DGASPC Suceava, Nadia Crețuleac, ne-a spus că 12 beneficiari din cadrul Casei de Tip Familial ,,Visătorii”, din comuna Fundu Moldovei, vor participa, în perioada 5 – 8 iulie, la tabăra de vară desfășurată în localitatea Ciocănești, organizată de Brian Douglas, director al SR RCHF-NL (Stichting Romanian Children’s Humanitarian Foundation, Netherlands).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii și tinerii din sistemul sucevean de protecție specială vor beneficia de tabere la mare și la munte.
 Vizualizări articol: 1066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii și tinerii din sistemul sucevean de protecție specială vor beneficia de tabere la mare și la munte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei