Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 148 (7149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Trei migranţi africani, reţinuţi după ce intraseră ilegal pe teritoriul României pe la Falcău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri originari din vestul Africii, care intraseră ilegal pe teritoriul României prin zona de munte a judeţului nostru, au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră suceveni zilele trecute.

Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marţea trecută,la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina a fost declanşată o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în baza informaţiilor primite de la autorităţile de frontieră ucrainene, informaţii potrivit cărora mai multe persoane de origine afro-asiatică fuseseră observate pe teritoriul ucrainean în apropierea frontierei cu România. În aceste condiţii, în jurul orei 11.00, un echipaj de la SPF Brodina a depistat în apropierea graniţei, pe direcţia localităţii Falcău, trei cetăţeni străini care nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zonă, fapt pentru care au fost conduşi la sediul Sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei trei au vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, provin din Gambia, trecuseră ilegal frontiera din Ucraina în România prin pădure, pe lângă albia părăului Falcău, şi intenţionau să ajungă la Bucureşti. Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava a precizat că se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat,iar conform procedurilor legale cei trei cetăţeni din Gambia au fost predaţi în baza acordului de readmisie autorităţilor de frontieră ucrainene în vederea continuării cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei migranţi africani, reţinuţi după ce intraseră ilegal pe teritoriul României pe la Falcău.
 Vizualizări articol: 1077 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei migranţi africani, reţinuţi după ce intraseră ilegal pe teritoriul României pe la Falcău5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei