Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 142 (7143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Angelica Fădor: Parlamentarii PSD-ALDE de Suceava nu au o minimă influenţă pentru soluţionarea problemelor sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor consideră că parlamentarii PSD şi ALDE din judeţ nu au nici măcar o minimă influenţă la actualul Guvern al României pentru rezolvarea unor probleme importante ale sucevenilor. Angelica Fădor a dat ca exemple finalizarea construcţiei magistralei de gaz de la Pojorâta la Vatra Dornei, dar şi rezolvarea problemei creditului pentru proiectul „utilităţi şi mediu”, care îndatorează 60 de primării din judeţ. Fădor a precizat că actualul Guvernul PSD-ALDE a rezistat moţiunii de cenzură depuse de PNL, însă problemele pe care românii, şi în special sucevenii le au nu au fost soluţionate şi nici nu se întrevede vreo speranţă.

„Parlamentarii PSD-ALDE de Suceava au stat în bănci la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă şi se pare că nu au o minimă influenţă în ceea ce priveşte soluţionarea problemelor cu care se confruntă sucevenii. Nici măcar problemele pentru care reprezentanţii suceveni ai PSD au spus că urmează în scurt timp să se emită actele normative necesare nu au soluţionare în guvernarea PSD-ALDE”, a declarat deputatul PNL de Suceava. Angelica Fădor a spus că deşi se apropie mijlocul anului 2019, conducta de gaze naturale spre Vatra Dornei bate pasul pe loc, deşi a trecut mai mult de un an de când liderul PSD Suceava anunţa că situaţia va fi reglementată în cel mai scurt timp, respectiv în toamna anului trecut.

„La fel, problema creditului pentru proiectul <Suceava - utilităţi şi mediu la standarde europene> era pentru PSD Suceava, pentru premierul Viorica Dăncilă şi pentru ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, o bagatelă. Dar asta era înaintea alegerilor europarlamentare, iar acum nu mai contează că peste 60 de localităţi sucevene împrumutate aiurea printr-un proiect greşit făcut de PSD intră in faliment”, a mai spus Angelica Fădor. Ea a subliniat faptul că prioritatea pentru parlamentarii PSD de Suceava este susţinerea unui guvern care nu a făcut şi nu va face nimic pentru suceveni.

Angelica Fădor a arătat că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut numeroase demersuri şi a oferit soluţiile legale pentru rezolvarea măcar a celor două probleme amintite anterior, dar PSD ignoră acest sprijin şi ignoră de fapt sucevenii.

Deputatul PNL de Suceava a mai declarat că, în realitate, Guvernul vrea acum să se răzbune pentru votul românilor prin care PSD şi ALDE au fost sancţionaţi la urne.

„După ce timp de doi ani şi jumătate PSD şi ALDE au dus ţara în dezastru, acum ne anunţă că vor să continue programul, ceea ce înseamnă că ne aşteaptă vremuri şi mai grele şi mai confuze”, a spus Angelica Fădor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor: Parlamentarii PSD-ALDE de Suceava nu au o minimă influenţă pentru soluţionarea problemelor sucevenilor.
 Vizualizări articol: 1076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelica Fădor: Parlamentarii PSD-ALDE de Suceava nu au o minimă influenţă pentru soluţionarea problemelor sucevenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei