Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 139 (7140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat pus în aplicare

Bărbat urmărit general şi internațional, depistat de polițişti după ce a furat câteva sticle cu bere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Iaşi, urmărit general şi internațional de polițişti pentru că avea de executat o condamnare cu închisoare de 4 ani şi jumătate pentru comiterea unei fapte de distrugere, a fost depistat sâmbătă în zona oraşului Broşteni, după ce în cursul nopții care trecuse a spart un autoturism, de unde a furat câteva sticle cu băuturi alcoolice. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, fusese condamnat definitiv la pedeapsa cu închisoare la începutul anului trecut şi în ultima perioadă se ascundea la o stână din preajma oraşului Broşteni, de unde a fost săltat de polițişti după comiterea furtului.

O localnică de 36 de ani a fost cea care a sunat sâmbătă dimineață la 112, anunțând că în timpul nopții trecute i-a fost spartă maşina, de pe banchetă fiindu-i sustrase mai multe sticle de bere şi o sticlă cu vodcă. Incidentul se petrecuse pe strada Neagra din oraş, într-un loc denumit Negrişoara, din apropierea cabanei Pasul Lupului. Echipa operativă sosită la fața locului a identificat autoturismul Suzuki Grand Vitara al cărui geam fusese spart în timpul furtului. S-a aflat astfel că în urmă cu o seară, un bărbat care lucrează la o stână din apropiere a fost la cabană şi a consumat băuturi alcoolice, fiind tratat cu mâncare de către tinerii aflați acolo. În timpul nopții care a urmat, în jurul orei 04.00 s-a auzit un zgomot de geam spart, însă abia dimineață femeia a constatat că geamul spart era de la autoturism, prin locaşul acestuia fiind furate sticlele de băuturi alcoolice. În scurt timp polițiştii au reuşit identificarea autorului distrugerii şi al furtului, Mircea Haraga, de 53 de ani, din județul Iaşi, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru furt şi distrugere.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiştii au constatat că bărbatul figurează ca fiind dat în urmărire generală în urma hotărârii judecătoreşti definitive emise de Judecătoria Giurgiu la începutul lunii februarie a anului trecut. La data de 13 februarie pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru 4 ani şi 6 luni, iar începând cu data de 2 martie  2018, pe acelaşi nume fusese emis şi un mandat european de arestare, pentru aceeaşi faptă.

Bărbatul fusese condamnat la această pedeapsă cu închisoarea, după ce săvârşise infracțiunea de distrugere prin incendiere, prejudiciul creat atunci fiind de circa 220.000 de lei. Bărbatul a fost reținut de polițişti, el fiind transferat apoi sub escortă la Penitenciarul Botoşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat urmărit general şi internațional, depistat de polițişti după ce a furat câteva sticle cu bere.
 Vizualizări articol: 1449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat urmărit general şi internațional, depistat de polițişti după ce a furat câteva sticle cu bere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei