Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 138 (7139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă extinsă

Alţi trei tineri sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor furturi în zona comunei Stulpicani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Frasin continuă cercetările legate de comiterea mai multor furturi, în perioada anilor 2018-2019, în zona comunei Stulpicani, când din mai multe locuinţe au fost sustrase bunuri. În urma unor informaţii primite, în cursul zilei de marţi au fost efectuate patru percheziţii domiciliare la tineri suspecţi din localităţile Stulpicani şi Ostra, la aceste adrese fiind identificate bunuri despre care existau date că au fost furate.

Într-o primă fază a cercetărilor, poliţiştii l-au ridicat pe suspectul Ionuţ Curelaru, în vârstă de 21 de ani, din comuna Stulpicani, care a fost acuzat de la început de comiterea unui număr de nouă furturi din locuinţe. Pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului solicitând arestarea preventivă a acestuia.

În urma identificării fişei de eveniment realizată de poliţiştii din oraşul Frasin, la data de 30 aprilie, în urma comiterii unui furt din locuinţa unei femei din comuna Stulpicani şi a probelor administrate, în cursul zilei de marţi a fost dispusă extinderea urmăririi penale faţă de suspectul Ionuţ Curelaru, pentru comiterea a încă unei infracţiuni de „furt calificat”, iar în cursul zilei de miercuri s-a dispus extinderea urmăririi penale şi faţă de Constantin Catargiu, de 22 de ani, şi Ionuţ Costel Cozan, de 18 ani, ambii din comuna Stulpicani, precum şi faţă de Valentin Bogdan Cocîrdan, de 21 de ani, din comuna Ostra, care au participat împreună la comiterea a şase infracţiuni de furt. De asemenea, în cursul aceleiaşi zile a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Ionuţ Curelaru pentru comiterea a 10 infracţiuni de „furt calificat”. În urma prezentării joi a inculpatului Ionuţ Curelaru în faţa magistraţilor Judecătoriei Gura Humorului, cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi a respins propunerea procurorilor şi a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpat, pe o durată de 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alţi trei tineri sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor furturi în zona comunei Stulpicani.
 Vizualizări articol: 1901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alţi trei tineri sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor furturi în zona comunei Stulpicani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei