Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 137 (7138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fapte groaznice

Fată de 12 ani, abuzată sexual de mai mulţi ani. Tatăl şi unchiul, printre cei anchetaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cazuri parcă tot mai şocante de agresiune sexuală asupra copiilor ies la iveală periodic în judeţul Suceava, în special în zona de munte. Ultimul este cazul unei fete în vârstă de 12 ani, care ar fi fost abuzată sexual de o perioadă îndelungată, câţiva ani, de trei bărbaţi. Printre cei despre care sunt date că au profitat sexual de fată sunt tatăl şi unchiul său, iar toţi trei bărbaţii au fost puşi sub control judiciar în cadrul unei anchete care mai are de stabilit detalii despre ce s-a întâmplat.
Pe data de 10 mai a.c., fata care nu a împlinit încă 13 ani, dintr-o comună limitrofă municipiului Vatra Dornei, a fost internată în regim de urgenţă la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a copilului abuzat, neglijat sau exploatat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava, la solicitarea Poliţiei municipiului Vatra Dornei. 

Fata a fost ridicată de urgenţă de acasă, în condiţiile în care exista inclusiv suspiciunea că este însărcinată în urma abuzurilor sexuale. Din fericire, în urma testului de sarcină şi a rezultatelor de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală a reieşit faptul că aceasta nu este însărcinată, însă a fost confirmat cert faptul că a fost abuzată sexual. Având în vedere aceste certitudini înfiorătoare, adunate şi cu celelalte probe din dosar, s-au demarat cercetări amănunţite, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

Până la finalizarea cercetărilor, fata va rămâne în custodia celor de la Direcţia de Protecţie a Copilului Suceava. Minora este consiliată şi beneficiază de un program de terapie pe o perioadă mai lungă.

 

Alţi doi taţi, puşi sub acuzare recent pentru fapte groaznice asupra unor copii 

Recent, poliţiştii şi procurorii dorneni au mai avut în cercetare două cazuri de agresiune sexuală în familie de o gravitate extremă.

Un tată este trimis în judecată pentru că şi-ar fi violat fiul în vârstă de 6 ani. În acest caz, poliţiştii dorneni au avut informaţia că un copil a fost dus la o clinică medicală de către bunica sa, pentru suspiciuni de viol. Anchetatorii au intrat pe fir şi au stabilit că băiatul de 6 ani este orfan de mamă şi în ultima perioadă a fost crescut de bunica sa. Tatăl său locuia şi el în acelaşi imobil şi stătea împreună cu fiul său la final de săptămână, în rest fiind plecat la muncă în pădure. Copilul a început să povestească cum este abuzat sexual de tatăl său. În acest caz, există şi o condamnare, la 6 ani de închisoare a tatălui, însă sentinţa nu este definitivă. 

Într-un alt caz, un dornean este acuzat că a întreţinut de zeci de ori relaţii sexuale prin constrângere cu fiica concubinei sale. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au date despre comiterea a cel puţin 60 de acte sexuale, de la sfârşitul anului 2013, până înainte de Crăciunul anului 2018. Atunci, minora, care nu împlinise încă 14 ani, s-a plâns unei colege de şcoală şi i-a spus prin ce trece de câţiva ani. Informaţia a ajuns şi la urechile poliţiştilor judiciarişti dorneni, care au demarat imediat o anchetă. Fetiţa ar fi fost violată încă dinainte de a împlini vârsta de 7 ani. Şi acest dosar este pe rolul Judecătoriei Vatra Dornei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fată de 12 ani, abuzată sexual de mai mulţi ani. Tatăl şi unchiul, printre cei anchetaţi.
 Vizualizări articol: 4931 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Fată de 12 ani, abuzată sexual de mai mulţi ani. Tatăl şi unchiul, printre cei anchetaţi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei