Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 137 (7138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Final de liceu

Emoţii şi lacrimi la ultimul apel de seară al promoţiei 2019, de la Colegiul Militar din Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Miercuri, 12 iunie, a avut loc ultimul apel de seară al promoţiei 2019 „Nicolae Bălcescu – 200”, de la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, promoţie ce numără 117 absolvenţi.

Apelul este un moment din programul zilnic al elevilor de colegiu militar şi se execută numeric pe subunităţi de către elevii gradaţi. La terminarea numărătorii, aceştia raportează elevului plutonier adjutant efectivul prezent şi absent. După apel elevii trec la activităţile din programul de seară.

Anul acesta, gradul de elev plutonier adjutant îl deţine elevul Răzvan Moldovanu, care a menţionat: „Gradul de elev plutonier adjutant nu a reprezentat obiectivul meu principal de-a lungul celor patru ani, însă a venit ca o consecinţă firească a muncii depuse. Când eram în clasa a IX-a şi am văzut pentru prima dată un apel solemn, nu îmi venea să cred cât de repede a trecut timpul. Ne despărţeam de primii elevi gradaţi, cei care ne-au fost alături chiar de la începutul drumului. Timpul a zburat mai repede decât l-am putut pilota. Ultimul apel de seară al promoţiei este inevitabil în viaţa fiecărui elev de liceu militar. Este un moment plin de emoţie, lacrimi, amintiri, dar simbolizează şi un nou început. Cu siguranţă nu voi uita această imagine, cu tot efectivul colegiului, adunat în careu, pentru ultima dată”.

Răzvan a promovat sesiunea specială pentru olimpici a examenului de bacalaureat cu media 9,73 şi a absolvit studiile liceale cu media 9,90. Visul lui a fost să devină pilot şi a dat dovadă de perseverenţă şi disciplină, fiind admis la United States Air Force Military Academy, Colorado Springs.

„Absolvenţii ştefanişti păşesc dincolo de pragul adolescenţei şi lasă în urmă amintiri şi prietenii de neuitat. Ceremonialul ultimului apel de seară a reunit, alături de elevii claselor a XII-a, rude, prieteni şi absolvenţi din promoţiile anterioare”, au transmis reprezentanţii colegiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emoţii şi lacrimi la ultimul apel de seară al promoţiei 2019, de la Colegiul Militar din Câmpulung.
 Vizualizări articol: 1816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Emoţii şi lacrimi la ultimul apel de seară al promoţiei 2019, de la Colegiul Militar din Câmpulung3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei