Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 136 (7137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soluţie

Un bărbat care şi-a agresat soţia şi fiul minor, trimis la puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Bălăceana, trebuie să stea la puşcărie pentru o perioadă de 3 ani şi 6 luni. Dumitru Roşca a fost găsit vinovat pentru faptul că şi-a agresat soţia, iar mai apoi şi-a înjunghiat fiul de 17 ani cu un cuţit.

Soluţia de ieri a Tribunalului Suceava nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava, iar potrivit deciziei Dumitru Roşca rămâne în continuare arestat.

Agresiunea în familie a avut loc la o locuinţă din comuna Bălăceana, în cursul lunii ianuarie a acestui an. La orele serii, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şcheia au fost anunţaţi prin intermediul unui apel la 112 despre faptul că Dumitru Roşca şi-a agresat soţia şi fiul.

Cercetările efectuate la faţa locului au arătat că în jurul orei 18.00 bărbatul s-a întors la domiciliu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Între acesta, soţia lui şi fiul lor în vârstă de 17 ani a izbucnit un conflict spontan, bărbatul lovindu-i de mai multe ori pe cei doi. Mai mult de atât, în timpul comiterii agresiunii, bărbatul şi-a lovit fiul cu un obiect contondent, cel mai probabil un cuţit, în zona umărului stâng, provocându-i o plagă înjunghiată. La faţa locului a fost nevoie de intervenţia echipajului unei ambulanţe, care l-a transportat pe tânărul de 17 ani la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, unde acesta a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată umăr stâng în zona supraclaviculară dreapta, comisă prin agresiune. Victima a rămas internată în secţia de Chirurgie Infantilă, ATI a spitalului.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal, iar în urma probelor administrate s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpatul Dumitru Roşca pentru săvârşirea a două infracţiuni de violenţă în familie, raportat la infracţiunea de lovire şi alte violenţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat care şi-a agresat soţia şi fiul minor, trimis la puşcărie.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat care şi-a agresat soţia şi fiul minor, trimis la puşcărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei