Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 132 (7133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliție

Tânăr rănit grav în urma unui accident provocat de un alt tânăr, fără permis de conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un microbuz Ford Tranzit scăpat de sub control de șofer a intrat violent într-un mal de pământ, la Vicovu de Jos, polițiștii ajunși inițial la fața locului găsind doar mașina, fără nici un ocupant. S-a întâmplat joi seară, în jurul orei 21.00. Ulterior, din cercetări a rezultat că în mașină s-au aflat trei tineri și o fată în vârstă de 4 ani. Toți au plecat de la fața locului, deși trei aveau leziuni. Ulterior, unul dintre tineri a ajuns la Spitalul Județean Suceava cu multiple leziuni suferite în urma accidentului.

Din ancheta poliției rezultă că la volan s-a aflat cel mai probabil un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Voitinel, fără permis de conducere. Acesta ar fi condus mașina Ford Tranzit și ar fi scăpat volanul de sub control într-o curbă. După producerea accidentului, atât conducătorul auto, cât și pasagerii au părăsit locul faptei.

Conducătorul auto a fost identificat pe raza localității de domiciliu și, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, sub limita pentru care se întocmește dosar penal.

Cel mai grav rănit este un minor în vârstă de 17 ani, tot din Voitinel. El a fost internat pe secția de Chirurgie ATI a Spitalului Județean Suceava, cu multiple leziuni: fracturi costale, fractură la nivelul umărului, plăgi multiple tăiate posterior stâng. 

Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului și continuă cercetările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr rănit grav în urma unui accident provocat de un alt tânăr, fără permis de conducere.
 Vizualizări articol: 2670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr rănit grav în urma unui accident provocat de un alt tânăr, fără permis de conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei