Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 124 (7125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Achiziţie necesară

Pian nou pentru „Lira de Aur” şi pentru o minifilarmonică a Primăriei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul Naţional de Interpretare Instrumentală ”Lira de Aur”, ediţia 40, care debutează vineri, 31 mai, va beneficia, de la ediţia viitoare, de un pian nou, profesional, pentru care a fost demarată procedura de licitaţie de către Primăria Suceava.

Finanţarea alocată de municipalitate pentru această achiziţie este de 500.000 de lei.

„Am promis anul trecut, pe scenă, că până la actuala ediţie vom avea un pian nou. Vom avea un pian nou, este pe drum, cum s-ar spune, dar nu acum, pentru că s-a aprobat târziu bugetul, chiar de am fost primii din ţară care l-au aprobat, în aprilie. Acest pian, pentru care am alocat 500.000 de lei, va avea destinaţie specială – să fie utilizat pentru <Lira de Aur> şi pentru minifilarmonica Primăriei Suceava, care va fi funcţională din toamnă”, a declarat şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu.

Primăria Suceava este principalul finanţator al „Lirei de Aur”, pentru organizarea festivalului fiind alocată de la bugetul local suma de 100.000 de lei.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 31 mai - 2 iunie 2019, iar candidaţii vor concura în funcţie de cele trei secţiuni: pian, vioară, corzi grave; instrumente de suflat şi percuţie.

Concursul se adresează elevilor din învăţământul preuniversitar de artă (clasele III-XII), care vor fi jurizaţi de către comisii formate din profesori universitari şi preuniversitari, personalităţi ale vieţii artistice din ţară şi străinătate. Juriul este format din doisprezece membri, preşedintele concursului de anul acesta fiind prof. univ. dr. Marin Cazacu, de la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, laureat al concursurilor internaţionale, unul dintre cei mai importanţi muzicieni români contemporani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pian nou pentru „Lira de Aur” şi pentru o minifilarmonică a Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 1122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pian nou pentru „Lira de Aur” şi pentru o minifilarmonică a Primăriei Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei