Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 113 (7114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Flutur anunţă intrarea în linie dreaptă pentru modernizarea drumurilor judeţene de la Dolhasca, Ipotești, Moara și până la Dărmănești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că s-a intrat în linie dreaptă pentru modernizarea a peste 75 de kilometri de drumuri judeţene, care traversează 11 localităţi, printr-un proiect în valoare de peste 30 de milioane de euro. Gheorghe Flutur a spus că proiectul vizează modernizarea drumurilor judeţene incluse în Proiectul axei rutiere strategice Suceava – Iași.

Flutur a spus că în proiect sunt incluse patru tronsoane de drum din judeţul Suceava, respectiv DJ 208A Suceava – Ipotești – Bosanci – Udești – Liteni – Dolhasca; DJ 208 Dolhasca – Budeni – limita cu judeţul Iași; DJ 209C Suceava – Frumoasa – Liteni/Moara și DJ 209D Liteni/Moara – Zaharești – Stroiești – Costâna – Dărmănești.

„După ce Consiliul Judeţean Iași, desemnat lider de proiect, ne-a predat azi documentaţia tehnică, s-a lansat procedura de achiziţie publică pentru încheierea contractelor de execuţie a lucrărilor, pe două loturi”, a explicat președintele CJ Suceava. El a declarat că primul lot cuprinde lucrări pe DJ 208 și DJ 208A, de la Suceava prin Ipotești, Bosanci, Udești, Liteni, Dolhasca,  până la limita cu judeţul Iași, în timp ce în al doilea lot sunt DJ 209C si DJ 209D, de la Suceava prin Frumoasa, Liteni/Moara, Zaharești, Stroiești, Costâna, până la Dărmănești.

Flutur a precizat că proiectul, în valoare de 149,9 milioane de lei, adică peste 30 milioane de euro, este finanţat cu fonduri europene prin POR 2014-2020, Axa prioritară 6 – Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională și locală. „În 2016 am găsit un proiect foarte încâlcit, neadaptat la ghidurile finanţatorilor. Ne-am mobilizat și am depus primii proiectul, în noiembrie 2016. Însă lucrurile au trenat și chiar a trebuit să fim promotorii unor modificări legislative pentru a debloca proiectul, care și acestea au durat până au fost adoptate”, a precizat Gheorghe Flutur. El a spus că în sfârșit se poate intra în line dreaptă pentru realizarea lucrărilor de modernizare pe o lungime considerabilă de drumuri judeţene, pe tronsoane extrem de circulate, care traversează nu mai puţin de 11 localităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunţă intrarea în linie dreaptă pentru modernizarea drumurilor judeţene de la Dolhasca, Ipotești, Moara și până la Dărmănești.
 Vizualizări articol: 1281 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur anunţă intrarea în linie dreaptă pentru modernizarea drumurilor judeţene de la Dolhasca, Ipotești, Moara și până la Dărmănești5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei