Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 104 (7105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caravana educaţională

Părinţi, dascăli şi specialişti în educaţie, aşteptați miercuri la Liceul Teoretic Filadelfia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Părinţi, dascăli şi specialişti în educaţie se vor întâlni miercuri, 8 mai, începând cu ora 15:30, la Liceul Teoretic Filadelfia, str. Narciselor nr. 5E, în cadrul primului program educaţional care aduce laolaltă părinţii şi dascălii, intitulată ”Copiii şi adolescenţii de azi, liderii de mâine”.

Scopul programului este de a găsi soluţii la câteva dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă copiii/adolescenţii, părinţii acestora şi profesorii: importanţa identificării potenţialului copiilor/adolescenţilor şi valorizării acestuia; instrumentele şi tehnicile pe care profesorii le pot folosi pentru a susţine şi ajuta evoluţia elevilor în funcţie de vocaţia fiecărui copil; identificarea timpurie a potenţialului, dar şi a nevoilor şi intereselor individuale şi unice ale fiecărui copil în parte. Iniţiatorii proiectului, Yourway Life & Career Counseling, Eurolingva Examinations Centre şi AVE (Asociaţia pentru Valorizarea Educaţiei), au venit cu această idee ca o reacţie firească la starea sistemului educaţional, aflat într-o continuă schimbare şi adaptare. În cadrul programului se vor atinge teme precum: relaţia părinte-copil-profesor în procesul educaţional şi echipamente SMART pentru lecţii inteligente.

„Copiii şi adolescenţii de azi, liderii de mâine” a demarat pe 4 martie şi face parte dintr-un proiect mai amplu, ”Caravana aniversară 10 ani Yourway”, care se derulează în următoarele oraşe: Ploieşti, Sibiu, Deva, Oradea, Arad, Zalau, Cluj, Bistriţa, Tg. Mureş, Piteşti, Craiova, Tg. Jiu, Buzău, Galaţi, Bacău, Suceava, Iaşi. ”Eurolingva Examinations Centre este conştientă de necesitatea inovării în domeniul educaţiei şi, de aceea, căutăm noi soluţii pentru a spori eficienţa activităţii de predare din şcoală. În cadrul caravanei educaţionale <Copii şi adolescenţii de azi, liderii de mâine> vom prezenta în premieră pentru România câteva echipamente care reuşesc să transforme orice suprafaţă, fie că vorbim de un ecran de proiecţie, o tablă albă obişnuită, un perete sau o simplă foaie de hârtie, într-o suprafaţă <inteligentă>”, a declarat Cristian Vereş, preşedinte Eurolingva Examinations Centre. Mai multe detalii despre caravană, desfăşurare şi oraşele în care va ajunge găsiţi pe: https://www.facebook.com/yourway.ro/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Părinţi, dascăli şi specialişti în educaţie, aşteptați miercuri la Liceul Teoretic Filadelfia.
 Vizualizări articol: 1525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Părinţi, dascăli şi specialişti în educaţie, aşteptați miercuri la Liceul Teoretic Filadelfia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei