Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 84 (7085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

Campania de ajutorare a familiilor sărace din zona Fălticeni continuă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania umanitară inițiată de Mugurel Duceag, director departament securitate la Ekipa - Pază și Protecție, continuă la Fălticeni. Duminică, 14 aprilie, între orele 10:00 – 18:00, în față magazinului Nada Florilor din Fălticeni, se strâng alimente, haine, dulciuri etc. pentru copii și familii nevoiașe. Organizatorii ne-au spus că cei care vor să doneze pot să aducă duminică, în față la Nada Florilor din Fălticeni, în primul rând pachete cu alimente neperisabile (conserve, orez, făină de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, oțet, zahăr, compot, suc de roșii, dulciuri etc.), detergenți și produse de igienă. „Alimentele trebuie să fie neperisabile, deoarece majoritatea din cei săraci pe care i-am identificat nu au energie electrică, deci nici frigidere unde să țină alimentele perisabile. Pot fi aduse și pachețele cu dulciuri pentru copii, să simtă și ei că vine Iepurașul de Paște”. Cei care doresc informații suplimentare, pot să-l sune pe Mugurel Duceag (telefon: 0740 517 410). Oamenii care s-au alăturat deja campaniei umanitare sunt motivați să continue și de alte persoane care le trimit mesaje, oameni care, la rândul lor, vor să ajute, dar, în primul rând, sunt motivați de cei pe care i-au ajutat deja și pe chipul cărora au văzut atâta bucurie, atâtea zâmbete.... „Fac cu drag ceea ce am început să fac și îmi place foarte mult să ajut oamenii nevoiași. La unele familii care aveau casele aproape distruse, fără geamuri, cu ușile sparte, prin care trecea ușor frigul, le-am montat geamuri și uși de termopan, urmând să le reparăm și acoperișul caselor. Am identificat și câteva familii care au pierdut toată agoniseala în urma unor incendii. Vă dați seama cât de greu este să o iei de la capăt! Se apropie Sărbătorile Pascale, moment în care toți copiii așteaptă măcar ceva dulce, dar părinții nu au de unde să le ofere. Noi putem să le facem o bucurie acestor copilași nevinovați”, a completat Mugurel Duceag, care așteaptă în continuare și alți oameni care să i se alăture în campania umanitară și cu care să ajute cât mai multe persoane aflate în suferință. Puteți lua legătura cu Mugurel Duceag și pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/mugurel.duceag.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania de ajutorare a familiilor sărace din zona Fălticeni continuă.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania de ajutorare a familiilor sărace din zona Fălticeni continuă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei