Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 70 (7071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Advertorial

Toate ofertele de vacanţă cu zbor din Suceava într-un singur loc, la agenţia de turism Campion Tour

Sucevenii interesaţi de o ofertă de vacanţă în Turcia, Egipt sau Tunisia cu zbor direct de pe Aeroportul Ştefan cel Mare din Suceava pot apela cu încredere la agenţia de turism Campion Tour din Suceava, ce îşi are punctul de lucru pe Strada Universităţii, nr. 40, vis-a-vis de Observatorul Astronomic şi Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava.

 

Peste 5000 de suceveni au apelat la serviciile Campion Tour. Grad de satisfacţie: 97%.

Agenţia Campion Tour îşi desfăşoară activitatea pe piaţa locală din anul 2015, iar de atunci a oferit vacanţe reuşite pentru peste 5000 de suceveni, gradul acestora de satisfacţie pentru serviciile agenţiei fiind de peste 97%. În aproape 4 ani de activitate, Campion Tour a devenit astfel una dintre cele mai apreciate agenţii de turism din judeţul Suceava. Secretul? “Preţurile foarte bune şi asistenta oferită clienţilor noştri cu aceeaşi pasiune mereu cred că au făcut diferenţa”, precizează reprezentanţii agenţiei.

 

Oferte greu de egalat şi servicii suport la orice ora

Având o echipă formată din persoane tinere însă cu o vastă experienţă în domeniu, agenţia Campion Tour stăla dispoziţia sucevenilor cu oferte greu de egalat pentru multiple destinaţiide vacanţăprecum Turcia, Egipt, Tunisia, Grecia, Bulgaria sau Spania. “Agenţia noastră reuneşte ofertele celor mai mari şi puternici touroperatori din România şi de peste hotare, de aceea avem oferte foarte bune în special pentru pachetele de vacanţăcu zbor din Suceava şi aici enumerăm ca destinaţii Antalya (cu 5 zboruri pe săptămână) şi Bodrum (1 zbor pe săptămână) din Turcia, Hurghada din Egipt (1 zbor pe săptămână), respectiv Tunisia (1 zbor pe săptămână). Pe lângă preţurile foarte bune, agenţia noastră asigurăturiştilor suport 24/24 atât după achiziţia vacanţei, cât mai ales în timpul acesteia. Cei care achiziţionează de la Campion Tour o vacanţă trebuie să ştie că ne dedicăm 100% astfel încât vacanţasă fie una reuşită şi, indiferent de locaţia în care se aflăturiştiisau de eventualele probleme întâmpinate, un consultant Campion Tour va fi la dispoziţia acestoratelefonic, prin email, Facebook sau Whatsapp, la orice oră din zi şi din noapte. În felul acesta, turiştii ştiu că indiferent unde s-ar afla şi de ce problemă ar putea întâmpina sau pentru orice informaţie, la Campion Tour este mereu cineva la capătul firului pentru a-i ajuta”, declară co-fondatorul agenţiei, Mihai COSTEA. Mai mult decât atât, agenţia Campion Tour încearcă să vină în întâmpinarea sucevenilor pasionaţi de călătorii cu o serie de facilităţi precum: condiţii de plată eşalonată şi extrem de flexibilă, dar şi asigurări medicale şi storno oferite bonus pentru cea mai mare parte din pachetele propuse.

 

Agenţia recomandădoar hoteluri testate şi pentru care garantează calitatea serviciilor

Pentru careuşita vacanţelor să fie asigurată, membrii echipei Campion Tour călătoresc ei înşişi în destinaţiile promovate câte 1-2 luni pe anpentru a vizita sute de hoteluri,astfel încât să se asigure că locaţiile în care vor trimite turiştiioferă cele mai bune condiţii de cazare, masăşiagrement: “ne-am făcut un obicei ca în fiecare an să plecăm în diverse destinaţii pe care le promovăm cu predilecţie şi să testăm calitatea serviciilor hotelurilor. În felul acesta putem garanta turiştilor că acolo unde îi trimitem noi, raportul calitate-pret este bun. Este important, cred eu, că ne trimitem turiştii doar în hoteluri testate personal şi doar în locaţii unde putem garanta, în mare măsură, calitatea serviciilor”, subliniază Mihai COSTEA, co-fondator al agenţiei.

 

Vacanţele cu zbor din Suceava la mare căutare

Reprezentanţii agenţiei afirmăcă vacanţele cu zbor direct de pe Aeroportul Ştefan cel Mare sunt la mare căutare printre suceveni. Această afirmaţie este susţinută de faptul că o bună parte din cursele programate pentru sezonul 2019 sunt deja 100% pline: “pentru cursele de Egipt avem deja plin 100% pe aproape toate plecările din luna iunie şi din prima jumătate a lunii iulie, iar pentru celelalte curse programate gradul de ocupare este foarte mare. De asemenea, pentru Antalya, deşi avem la dispoziţie 5 zboruri pe săptămână, gradul de ocupare este extrem de ridicat, mai ales în lunile iunie şi iulie. În acest ritm, credem că în maxim 1-2 luni, cei care vor dori să-şi reserve o vacanţă vor întâmpina reale dificultăţi din cauza lipsei de locuri la avion pe majoritatea plecărilor. Aşadar, recomandarea noastră este să se grăbească să-şi facă o rezervare, mai ales dacă vor să-şi facă concediul într-o anumită perioadă şi, evident, dacă vor să prindă şi un preţ bun”, afirmăMihai COSTEA.

Apetitul sucevenilor pentru vacanţe în străinătate este determinat, într-o mare măsură şi de preţurile foarte bune la vacanţe. Reprezentanţii agenţiei Campion Tour din Suceava spun că preţurile pentru o vacanţă completă în Egipt cu zbor din Suceava pornesc de la 399 euro/persoană pentru un hotel de 4*, în regim All Inclusive (n.r. toate mesele, inclusivbăuturi alcoolice şi nonalcoolice la discreţie), cu biletele de avion incluse şi de la 450 euro/persoană pentru un hotel de 5*. Cam aceleaşi tarife de pornire regăsim şi când vine vorba de o vacanţă în Tunisia sau Turcia.

Sucevenii care doresc să profite de reduceri de preţ de până la maxim 35% cu ocazia pragului de înscrieri timpurii aferent lunii martie, se pot adresa direct consultanţilor din cadrul Agenţiei de turism Campion Tour la: telefon 0330 803 110, prin email la info@campiontour.ro sau direct pe site-ul agenţiei www.campiontour.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate ofertele de vacanţă cu zbor din Suceava într-un singur loc, la agenţia de turism Campion Tour.
 Vizualizări articol: 3201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 24 voturi
Toate ofertele de vacanţă cu zbor din Suceava într-un singur loc, la agenţia de turism Campion Tour3.4524

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei