Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 54 (7055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cușnir consideră că primarul Sucevei, Ion Lungu, a reușit să compromită sărbătoarea Anului Centenar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Municipale Suceava, Dan Ioan Cușnir, consideră că primarul Sucevei, Ion Lungu, a reușit să compromită sărbătoarea Anului Centenar. Dan Ioan Cușnir a spus că Ion Lungu conduce Primăria Sucevei de 15 ani, timp în care a avut în permanență sprijinul majorității consilierilor locali, în 12 din acești 15 ani majoritatea fiind constituită de grupurile PNL, PDL și PMP. „În acești 15 ani a avut șansa să modernizeze Suceava, să facă lucruri trainice, să le crească calitatea vieții sucevenilor. În realitate și-a bătut joc de Suceava și de suceveni, a făcut tot ceea ce a depins de el pentru a deveni cel mai detestat om al Sucevei. A reușit inclusiv să compromită sărbătoarea Anului Centenar. Mai exact, cum este posibil ca la 3 luni de la pompoasa <Inaugurare Centenară> a amenajărilor de la statuia lui Ștefan cel Mare, granitul să fie exfoliat, marmura ruptă, soclurile ciobite? Ion Lungu a reușit să profaneze un vestigiu al celui mai important domnitor al Moldovei și concomitent, să își bată joc de Bucovina, de Anul Centenar și să trateze cu dispreț contribuabilii suceveni”, a spus Cușnir. El consideră că Ion Lungu „și-a bătut joc” de suma de 1,3 milioane de lei pentru acest proiect. „Cum ți-ai permis, Ion Lungu, să dai acest obiectiv pe mâna unor societăți de construcții din Ipotești și din Miroslava? Ce experiență aveau aceste două firme? Cum ați recepționat lucrările? De ce nu le-ați solicitat să remedieze defecțiunile în perioada de garanție? Sau plănuiți tot pe PSD să dați vina, că se pare că este singurul argument de care sunteți capabil. A nins prea repede sau prea mult? Spune, Ion Lungu, dă-ți frâu liber imaginației”, a adăugat liderul PSD Suceava. El consideră că Ion Lungu nu știe ce se întâmplă în municipiul Suceava, dar în același timp coordonează lucrări care țin doar trei luni. Dan Ioan Cușnir a precizat că în 15 ani, Suceava a fost condusă de oameni lipsiți de educație și fără un parcurs profesional credibil, care au fost într-o campanie electorală perpetuă, preocupați de beculețe colorate, diplome inutile, flori plantate înainte de zăpadă și ieșit cu lopata la sesiuni foto. „Chiar sunt curios dacă și anul acesta ieșiți cu măturoiul să vă faceți de râs, în loc să vă preocupați de cei doi piloni care pot duce la dezvoltare autentică: infrastructură și educație. Pâinea și cuțitul au fost la voi, dar ați apelat la cea mai lașă soluție, ați jucat cartea de victimă și ați dat vina pe sistem.  Nici nu este de mirare, sincer, dacă ne uităm la cum și-a format Ion Lungu echipa”, a spus Cușnir. El a subliniat faptul că între timp, Suceava „se prăbușește sub povara incompetenței”, a intereselor personale care au devenit mai importante decât interesul comunității, municipiul fiind „mâncat de cancerul compromisurilor și blaturilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cușnir consideră că primarul Sucevei, Ion Lungu, a reușit să compromită sărbătoarea Anului Centenar.
 Vizualizări articol: 1629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Dan Ioan Cușnir consideră că primarul Sucevei, Ion Lungu, a reușit să compromită sărbătoarea Anului Centenar3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei