Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 40 (7041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Băişanu: Amendamentele PNL pentru şoselele de centură Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni au fost respinse pentru că banii au fost prinşi în buget

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat că acuzaţiile parlamentarilor PNL cu privire la respingerea unor amendamente depuse de către aceştia la Legea bugetului de stat sunt total nefondate. Alexandru Băişanu a făcut referire la amendamentele cu privire la alocarea de fonduri pentru şoselele de centură ale municipiilor Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni. Băişanu a precizat că pentru toate aceste investiţii, fondurile au fost prinse în legea bugetului în urma negocierilor pe care el le-a avut cu PSD. „PNL Suceava acuză PSD şi ALDE că au distrus judeţul, că au respins toate amendamentele depuse de ei. Personal am fost la negocieri cu PSD şi în comisia de Transporturi şi am reuşit să prind toţi banii pentru şoselele de centură din Suceava şi Rădăuţi şi, secvenţial, pentru Fălticeni”, a explicat Alexandru Băişanu. Deputatul ALDE de Suceava a subliniat că deşi fondurile pentru construcţia celor trei şosele de centură au fost deja prinse în buget, parlamentarii PNL au mai depus o dată amendamente exact pe aceleaşi speţe. „Evident că aceste amendamente au fost respinse în condiţiile în care banii erau prinşi în buget de către PSD şi ALDE. Iar ceea ce spun cei de la PNL este un alt soi de manipulare. Spui că ai depus amendamente, deşi ştii că nu ai majoritate pentru că ai pierdut alegerile, dar totuşi o faci pentru a arăta cu degetul spre guvernare”, a declarat liderul ALDE Suceava.

Alexandru Băişanu a precizat că în urma demersurilor pe care personal le-a făcut pentru cele trei investiţii, pentru şoseaua de centură a Sucevei s-a alocat suma de 61,2 milioane de lei, pentru cea din Rădăuţi o sumă de peste 30 de milioane de lei, în timp ce pentru şoseaua de centură a municipiului Fălticeni s-au alocat fonduri, din credite de angajament, pentru începerea investiţiei. „Cei din opoziţie nu au susţinut nimic real la comisie, acolo unde se fac aceste lucruri. Au depus amendamente doar de spectacol, pe principiul <Dorele, fă-te că munceşti>”, a precizat Băişanu.

În final, deputatul ALDE de Suceava i-a rugat pe parlamentarii PNL să încerce să devină profesionişti şi să aibă respect faţă de populaţie. „Îi rog pe colegii mei, pe care îi respect, să devină profesionişti măcar, dacă nu pot să aibă respect faţă de cetăţeni, pe care îi mint de fiecare dată. Fac un apel la raţiune, la respect faţă de colegii parlamentari, faţă de legători şi la muncă. Dar la muncă nu făcută pe genunchi, ci la muncă serioasă”, a încheiat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: Amendamentele PNL pentru şoselele de centură Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni au fost respinse pentru că banii au fost prinşi în buget.
 Vizualizări articol: 1448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Băişanu: Amendamentele PNL pentru şoselele de centură Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni au fost respinse pentru că banii au fost prinşi în buget1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei