Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 37 (7038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Un incendiu a distrus miercuri o garsonieră din cartierul Obcini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu puternic a cuprins interiorul unei garsoniere din cartierul sucevean Obcini, miercuri după prânz. Flăcările au fost lichidate de echipajele de pompieri, iar cercetările întreprinse au arătat că focul a fost pus intenţionat, indicându-l ca principal suspect pe bărbatul de 27 de ani care locuieşte la acea adresă.

Flăcările au fost observate în jurul orei 14.00, într-o garsonieră de la primul etaj al unui bloc de garsoniere de pe strada Gavril Tudoraş. La locul incendiului au ajuns în scurt timp echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Suceava, care au intervenit pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră întreaga locuinţă. În timpul intervenţiei a fost necesară spargerea geamurilor de termopan de la balcon, pentru acces în interior. Din fericire fumul dens a ieşit mai mult spre exteriorul clădirii şi mai puţin în scara blocului, câţiva vecini ieşind singuri din locuinţe. Colonelul de pompieri Gheorghe Gagiu, şeful dispozitivului de intervenţie de la blocul de garsoniere, ne-a relatat: ”Ajunşi la faţa locului am constatat că incendiul se manifesta în interiorul unei garsoniere aflate la etajul 1. Drept urmare s-a constituit echipaj de stingere şi mai multe echipaje de căutare-salvare victime. În urma manifestării incendiului nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a produs pagube doar în interiorul garsonierei. Pompierii lucrează acum la stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului.”

 

Cercetările întreprinse de pompieri au arătat că sursa focului a fost folosită în mod intenţionat

Odată cu lichidarea incendiului, pompierii împreună cu poliţiştii criminalişti au demarat cercetările pentru stabilirea cauzei probabile a izbucnirii incendiului. În scurt timp rezultatul cercetărilor pompierilor a arătat că incendiul a izbucnit în urma folosirii intenţionate a unei surse de aprindere. Mărturiile vecinilor şi comportamentul de până acum al lui A.S., bărbatului de 27 de ani care locuieşte în garsonieră, l-au indicat pe acesta drept principal suspect de incendiere a garsonierei, în interiorul căreia a ars o canapea şi alte bunuri.

Vecinii bărbatului declară că suspectul este un client mai vechi al poliţiştilor, după ce în urmă cu ceva timp a distrus mai multe bunuri din garsoniera în care locuia. Oamenii au povestit îngrijoraţi de cele petrecute: ”Da, eu sunt sigur că el a dat foc, el era în stare să facă probleme din astea. Eram plecat în altă parte şi mi-a zis cineva că la blocul meu este un incendiu. Am venit repede încoace, pentru că ştiam că omul ăsta va face cândva o nenorocire. Doamne, măi oameni buni, uite aşa sărim în aer fără să ne dăm seama, din cauza unor astfel de persoane”.

”Eu am dat la poliţie numărul de telefon al mamei lui, poliţia o să-l ancheteze şi o să vadă care-i cauza. E un băiat tânăr care a avut un accident cu maşina şi în urma accidentului petrecut în urmă cu 4-5 ani a mai făcut tratament, dar are probleme”, a continuat un alt vecin.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere, încercând să stabilească modul în care s-au petrecut lucrurile şi vinovăţia suspectului principal de incendiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu a distrus miercuri o garsonieră din cartierul Obcini.
 Vizualizări articol: 2047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu a distrus miercuri o garsonieră din cartierul Obcini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei