Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 37 (7038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Distracţie

Adda va concerta vineri la ediţia de anul acesta a Serbărilor Zăpezii de la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de astăzi și până la finalul săptămânii, toată distracţia din această iarnă se mută la munte. Primăria Vatra Dornei şi Aqua Carpatica organizează în perioada 14 – 17 februarie o nouă ediţie a Serbărilor Zăpezii.

Vineri, 15 februarie, de la ora 19.00, spectacolele vor fi susţinute de Valentin Alexiu, Ciro de Luca și Adda, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, vor concert Monica Şandor, Natif și Iris, organizatorii având programat şi un foc de artificii. Ca şi în anii precedenţi nu va lipsi concursul de tăiat buşteni cu joagărul, cei mai iscusiţi participanţi la evenimentul de la Vatra Dornei urmând a fi premiaţi de sponsori.

Ziua de duminică este dedicată folclorului, de la ora 14:00 invitaţi de onoare fiind Oana Tomoioagă, Pamfil Roată, Daiana Ivaşcu, Laura Erhan, Ana Maria Chiloti, Teodora Negrea, Miruna şi David Ţăran, Luca Cocinschi, ansamblurile “Firicel” al Şcolii Gimnaziale nr.4, "Dorna Dorului" şi "Plaiurile Dornelor” din Vatra Dornei şi „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Evenimentul va fi prezentat de Doru Bighiu, realizator de emisiuni la OrionMedia Vatra Dornei. Toate spectacolele vor avea loc în grădina din spatele cazinoului.

Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a ţinut să precizeze că „după weekendul dedicat saniei pe pistă naturală, care şi-a stabilit câştigătorii celei de-a cincea etape a Cupei Mondiale din sezonul acesta pe Pârtia Bucovina din Vatra Dornei, Serbările Zăpezii revin cu o ediţie semijubiliară. Suntem bucuroşi să găzduim unul dintre cele mai longevive festivaluri de iarnă, ajuns anul acesta la ediţia a 35-a. Concursul de schi organizat de Dorna Medical va da startul, joi şi vineri, întregului eveniment şi sperăm să avem parte de cât mai mulţi oaspeţi”.

Deschiderea oficială a Concursului de schi și snowboard Dorna Medical, care se va desfășura pe pârtia Veveriţa, va avea loc joi, 14 februarie, la ora 13:00, după care va avea loc prima manșă a competiţiei. A doua zi, vineri, de la ora 13:00, se va desfășura a doua etapă a concursului, iar sâmbătă, de la ora 15:00, va avea loc festivitatea de premiere, organizată pe scena din spatele Cazinoului din Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adda va concerta vineri la ediţia de anul acesta a Serbărilor Zăpezii de la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1021 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adda va concerta vineri la ediţia de anul acesta a Serbărilor Zăpezii de la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei