Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 36 (7037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zboruri charter

Sucevenii vor avea în această vară zboruri de vacanţă de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" către Turcia, Egipt și Tunisia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor avea în această vară zboruri de vacanţă de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” către destinaţii din Turcia, Egipt și Tunisia. Aeroportul Suceava a publicat recent programul provizoriu al zborurilor charter de vacanţă care vor fi operate anul acesta. În programul pentru anul acesta nu mai apar zborurile de vacanţă din Suceava către Zakynthos, în Grecia.

Pentru anul acesta, tour operatorul Kusadasi și compania aeriană Air Bucharest vor oferi pachete de vacanţă din Suceava în Antalya, în Turcia, în zilele de luni (din 10 iunie și până pe 7 octombrie) și joi (din 23 mai și până pe 19 septembrie), dar și în Hurghada, în Egipt, în ziua de duminică (de pe 7 aprilie și până pe 27 octombrie). Zborurile din Suceava către Antalya vor decola de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” la ora 17:45 și vor ateriza în Turcia la ora 19:45. Zborul pentru Egipt va decola din Suceava la ora 15:30 și va ajunge pe aeroportul din Hurghada la ora 18:00.

Tunisia este o altă destinaţie de vacanţă nouă accesibilă cu zboruri de pe Aeroportul Suceava. Pachetele de vacanţă către Tunisia, în Monastir, sunt puse la dispoziţie de tour operatorul Amara Tour și compania aeriană Nouvelair. Zborurile spre Tunisia sunt operate în zilele de miercuri, cu decolare din Suceava la ora 10:15, și aterizare în Tunisia la ora locală 11:00, de pe 12 iunie și până pe 9 octombrie. Companiile Paralela 45, Fibula și Tarom au pus în vânzare pachete de vacanţă către Antalya, începând de pe 13 iunie și până pe 12 septembrie. Cursele charter ale acestor companii vor fi operate în zilele de joi, cu plecare din Suceava la ora 12:40, și sosire în Antalya la ora 14:40.

De asemenea, tour operatorul Prestige Tour va oferi anul acesta pachete de vacanţă cu zboruri charter din Suceava către Turcia, în Antalya și Bodrum. Cursele aeriene din Suceava către Bodrum vor fi operate cu o aeronavă Tarom în zilele de joi, de pe 6 iunie până pe 19 septembrie, orarul zborurilor nefiind încă definitivat. Pachetele de vacanţă oferite de Prestige Tour din Suceava către Antalya vor fi operate vinerea, între 24 iunie și 24 septembrie, cu plecare de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" la ora 12:30 și sosire în Turcia la ora 14:30. Nu în ultimul rând, tour operatorul Need Tour și compania Corendon Airlines pun la dispoziţie pachete de vacanţă cu zboruri charter din Suceava către Antalya, în zilele de duminică, de pe 9 iunie și până pe 21 septembrie. Zborurile decolează de la Suceava la ora 11:00 și aterizează în Turcia la ora 13:00.

Programul zborurilor charter din Suceava este unul preliminar și a fost întocmit în baza orarelor furnizate de către operatorii de turism, putând suferi modificări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii vor avea în această vară zboruri de vacanţă de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" către Turcia, Egipt și Tunisia.
 Vizualizări articol: 3443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sucevenii vor avea în această vară zboruri de vacanţă de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" către Turcia, Egipt și Tunisia5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei