Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 30 (7031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

A început a doua etapă a Asaltului

Cea mai cunoscută şi iubită cursă cu obstacole din România, “Asaltul Lupilor”, va avea loc în capitala Moldovei pe 19 mai 2019

 

După prima etapă de înscrieri, s-au înregistrat în jur de 400 (patru sute) de participanţi organizaţi mai mult pe echipe decât individual (multe echipe de peste 15 persoane de la săli de fitness şi companii) – caracteristică ce deosebeşte Iaşiul de Bucureşti – unde la precedentele cinci ediţii echipele cu 3-7 membri au predominat.

“Venim în premieră în zona Moldovei şi suntem bucuroşi să ne confirmăm că la Iaşi bate Ceasul Unirii. Participanţii înscrişi au înţeles imediat că este vorba despre un eveniment sportiv non-tradiţional, necompetitiv, dar carereprezintă o provocare pentru orice persoană. Ieşenii au format echipe mari şi mici pentru a putea participa împreună, indiferent de aptitudinile şi condiţia fizică, concentrându-se pe ajutorul reciproc şi necondiţionat între sportivi, pentru atingerea ţelului comun – trecerea liniei de sosire de către toţi membrii echipei”, a declarat Christian NISTOR, CEO „Asaltul Lupilor”.

Evenimentul constă în parcurgerea de către participanţi a unui traseu de aproximativ 5 km, pe parcursul căruia trebuie să depăşească un număr de obstacole. Obstacolele sunt concepute în aşa fel încât să testeze capacităţile fizice şi psihice ale concurenţilor, în deplină siguranţă şi într-un mod cât mai distractiv. Evenimentul este organizat de Asociaţia RunCorp şi reprezintă un concept 100% românesc şi nu o franciză.

În lunile ianuarie şi februarie 2019 se desfăşoară etapa a II-a de înscrieri, urmând ca în lunile martie şi aprilie să se deschidă a III-a şi ultima etapă. Organizatorii au pregătite şi pachete corporate (ocazie perfectă de expunere prin branduirea obstacolelor, pentru a  programa activităţi de team-building ş.a.m.d.), cât şi posibilităţi de sponsorizare sau parteneriat pentru diferite activităţi logistice – cum ar fi cazare pentru participanţii din alte oraşe - sau de promovare, cum ar fi  parteneriatele media sau alte tipuri de colaborare.

Echipele partenerilor pot crea grupuri de antrenament pentru „Asaltul Lupilor” – pe lângă cele formate deja atât în Iaşi cât şi în restul Moldovei, respectiv Galaţi, Bacău sau Chişinău. În cadrul acestor grupuri, se organizează întâlniri periodice pentru a face sport, un „pretext” pentru o viaţă sănătoasă promovată intens în cadrul evenimentului. În plus, aceste echipe se pot antrena cu titlu gratuit, în cadrul singurului parc natural şi de aventură off-road din Nord-Estul României, Enduro Ranch– parcul privat care găzduieşte pe 19 mai 2019 renumita cursă cu obstacole.

Informaţii detaliate se găsesc pe pagina http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-iasi/

Contact Presă: Christian NISTOR, telefon0720590422, e-mail Christian.Nistor@AsaltulLupilor.ro - www.asaltullupilor.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A început a doua etapă a Asaltului.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A început a doua etapă a Asaltului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei