Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 20 (7021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Flutur a solicitat o întâlnire de urgenţă pentru a pune în ordine problemele cu taximetriștii de la Aeroportul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, că a solicitat Consiliului de Administraţie al Aeroportului „Ștefan cel Mare” să organizeze o întâlnire de urgenţă pentru a pune în ordine problemele semnalate de cetăţeni cu privire la serviciul de taximetrie. Gheorghe Flutur a spus că a solicitat membrilor Consiliului de Administraţie să invite la această ședinţă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, precum și Poliţia orașului Salcea.

„Am cerut să aibă loc această întâlnire pentru a se pune ordine în relaţia cu taximetriștii și celelalte mijloace de transport care aglomerează zona aeroportului, în special la sosiri. Și asta pentru că această situaţie creează un disconfort pentru pasageri”, a precizat Flutur.

Trebuie spus că recent, mai mulţi pasageri care au ajuns pe Aeroportul Suceava au reclamat faptul că unii dintre taximetriști solicită un preţ de 60 – 70 de lei până în centrul Sucevei, pe motiv că trebuie să facă un drum cu mașina goală, astfel încât trebuie plătită cursa dus-întors. Astfel, un bărbat din Gura Humorului, care a ajuns pe aeroport cu un zbor din Londra, a sesizat faptul că nici unul dintre șoferii de taxiuri la care a apelat nu a vrut să pornească aparatul de taxat, aceștia solicitând din start un preţ între 65 și 70 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a solicitat o întâlnire de urgenţă pentru a pune în ordine problemele cu taximetriștii de la Aeroportul Suceava.
 Vizualizări articol: 1903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur a solicitat o întâlnire de urgenţă pentru a pune în ordine problemele cu taximetriștii de la Aeroportul Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei