Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 11 (7012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Șeful PES activists Suceava solicită stabilirea de criterii profesionale transparente la desemnarea candidaţilor pentru Parlamentul European

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Coordonatorul organizaţiei PES activists România din judeţul Suceava, Gabriel Costache, a declarat că această organizaţie solicită stabilirea unor criterii profesionale transparente în desemnarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare. Gabriel Costache a arătat că PES activists România s-a reunit în perioada 11-13 ianuarie 2019, la Predeal, în cadrul Adunării Generale în vederea pregătirii alegerilor pentru Parlamentul European ce vor avea loc pe 26 mai 2019. La această întrunire, judeţul Suceava a fost reprezentat de către coordonatorul judeţean Gabriel Costache împreună cu o delegaţie de activişti PES.

„Viitoarele alegeri pentru Parlamentul European reprezintă o miză uriaşă care riscă să decidă viitorul Uniunii Europene şi în consecinţă să definească parcursul european al României. PES activists România a început deja campania de informare privind importanţa alegerilor europene pentru ţara noastră", a spus coordonatorul judeţean Gabriel Costache.

El a subliniat că în vederea pregătirii acestor alegeri, PES activists România solicită stabilirea unor criterii profesionale transparente în desemnarea candidaţilor, printre care cunoaşterea fluentă a două limbi străine, experienţă politică în funcţii cu responsabilitate, expertiză în domeniul afacerilor europene sau relaţii apropiate cu familia politică europeană.

Gabriel Costache a mai declarat că în numele celor peste 10.000 de membri ai organizaţiei social-democraţilor europeni, la întâlnirea de la Braşov, coordonatorii naţionali au subliniat, de asemenea, rolul activ jucat de activiştii PES din 2007 până în prezent în promovarea temelor europene şi a social-democraţiei. Coordonatorul pe judeţul Suceava al PES activists România a arătat că doar anul trecut PES activists România a reuşit organizarea a peste 20 de evenimente, campanii şi acţiuni, printre care celebrarea a 125 de ani de social-democraţie sau #zambetuldesarbatori.

El a mai spus că PES activists România a aprobat cu unanimitate de voturi susţinerea unui reprezentant pe locuri eligibile la viitorul scrutin.

„Reprezentanţii din teritoriu ai organizaţiei au salutat contribuţia importantă adusă de fostul ministru Victor Negrescu în pregătirea Preşedinţiei României la Consiliul UE, dar şi prin activitatea sa din Parlamentul European în promovarea valorilor europene şi a parcursului european al României”, a mai declarat Gabriel Costache.

PES activists România este o structură asociativă a membrilor şi simpatizanţilor social-democraţi din România interesaţi de politica europeană creată în 2006.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șeful PES activists Suceava solicită stabilirea de criterii profesionale transparente la desemnarea candidaţilor pentru Parlamentul European.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Șeful PES activists Suceava solicită stabilirea de criterii profesionale transparente la desemnarea candidaţilor pentru Parlamentul European1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei