Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 10 (7011)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

O nouă stradă ar putea fi amenajată în zona blocurilor ANL de la Metro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Repartizarea a 80 de locuinţe noi, în cele patru blocuri construite recent în cartierul de dinainte de Metro, a adus o nouă provocare municipalităţii suceveane, care caută soluţii pentru a rezolva problema locurilor de parcare, zona fiind deja sufocată de maşini, deşi noii locatari nu s-au mutat încă, plus că este necesară o sistematizare rutieră mai bună.

Soluţia luată în calcul de conducerea Primăriei Suceava este să amenajeze o nouă stradă care să deservească acel cartier, prin spatele blocurilor ANL noi, în paralel cu alte lucrări de infrastructură – amenajarea de parcări şi alei de acces, după cum a precizat viceprimarul Lucian Harşovschi, invitat la emisiunea “Faţă în faţă”, moderată de Marius Cocoş, la Viva FM.

„În decembrie am comandat un studiu şi am discutat cu un proiectant, pentru că încercăm să mai creem o stradă, în spatele blocurilor. Proiectul este mai amplu, structurat pe trei capitole - parcări, alei de acces şi străzi. După ce va fi făcut proiectul, în maxim două luni, vom face licitaţie, încât din vară vom putea creiona deja în teren noile parcări. Din ce am văzut în teren, dacă ne iese aşa cum am estimat deocamdată la ochi, vor fi mai multe locuri de parcare decât maşini, ceea ce este bine”, a declarat viceprimarul Sucevei.

De altfel, realizarea unor măsuri de sistematizare rutieră şi amenajare de locuri de parcare este solicitată şi de locuitorii din zona străzii Pictor Rusu Arbore, care au şi depus un proiect în acest sens în cadrul concursului pentru bugetarea participativă, acesta fiind validat de comisia din primărie, încât are şanse să îi fie alocată suma de 100.000 de euro, din milionul de euro pus la bătaie de municipalitatea suceveană pentru 2019.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă stradă ar putea fi amenajată în zona blocurilor ANL de la Metro.
 Vizualizări articol: 2063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O nouă stradă ar putea fi amenajată în zona blocurilor ANL de la Metro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei