Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 10 (7011)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violență

Focuri de armă trase de polițiști pentru prinderea unui bărbat agresiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cajvana au fost nevoiți să folosească armamentul și să tragă două focuri de avertisment, pentru prinderea unui bărbat violent, care îi amenința cu pietre. În cele din urmă au reușit să-l imobilizeze și să fie condus pentru audieri la poliție.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă după prânz, când un bărbat din orașul Cajvana a semnalat la 112 faptul că un bărbat de 34 de ani îl amenința în timp ce se afla pe stradă, în fața locuinței.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că bărbatul de 34 de ani venise la locuința tatălui său, loc în care l-a întâlnit pe apelant, pe care l-a amenințat cu o furcă. În momentul în care agresorul a văzut polițiștii apropiindu-se, acesta a fugit pe un teren arabil, având în mână o furcă, martorii spunându-le polițiștilor că el are asupra sa şi un cuțit. Suspectul a fost urmărit de polițiști pe o distanță de circa un kilometru, pe un teren accidentat, fiind somat în mai multe rânduri să se oprească. După o bucată de drum, agresorul a luat niște bolovani de pe jos, cu care a început să-i amenințe pe polițiști. El a refuzat, în urma somațiilor, să arunce bolovanii și să se predea, astfel încât polițiștii au fost nevoiți să tragă două focuri de avertisment în plan vertical, după care individul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul poliției din oraș. Procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus ca cercetarea acestuia să se facă în stare de libertate, până la efectuarea unei expertize neuro-psihiatrice, având în vedere că acesta a fost internat în luna decembrie la Spitalul Municipal Rădăuți, în Secția Psihiatrie.Bărbatul a fost  transferat la aceeași secție a spitalului, pentru efectuarea unei noi expertize neuro-psihiatrice, iar pe numele său a fost întocmit un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă trase de polițiști pentru prinderea unui bărbat agresiv.
 Vizualizări articol: 2120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focuri de armă trase de polițiști pentru prinderea unui bărbat agresiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei