Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 9 (7010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Impact frontal

Trei persoane au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit la ieșire din Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei victime au ajuns la spital joi după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent, în municipiul Rădăuți, la ieșirea spre comuna Marginea. Accidentul a avut loc în jurul orei 15.00, când două autoturisme, un BMW înmatriculat în Marea Britanie și o Toyota înmatriculată în județul Suceava, s-au ciocnit frontal, după ce șoferul BMW-ului a intrat într-o depășire neregulamentară. În urma impactului, autoturismul Toyota a fost proiectat în afara carosabilului, într-un copac de pe marginea drumului.

Cercetările întreprinse de polițiști au stabilit faptul că un tânăr de 23 de ani din comuna Burla, în timp ce se afla la volanul unui BMW cu volanul pe partea dreaptă și se deplasa dinspre Marginea spre centrul municipiului Rădăuți, a intrat la un moment dat în depășirea unui autoturism aflat în fața sa și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturism Toyota, condus de o tânără de 28 de ani, din comuna Marginea. În urma coliziunii, autoturismul Toyota a fost proiectat într-un pom ornamental situat în partea dreaptă a carosabilului, iar autoturismul BMW a rămas pe partea carosabilă, pe sensul de mers Rădăuți – Marginea, orientat invers față de direcția de deplasare inițială. În urma coliziunii au fost rănite trei persoane, respectiv conducătoarea auto din autoturismul Toyota și alte două femei, o femeie de 52 de ani din același autoturism și o tânără de 18 ani din BMW.

La fața locului au ajuns trei echipaje SMURD și ale ambulanței, care au preluat cele trei femei care prezentau mai multe contuzii și le-au transportat la spitalul din Rădăuți. Polițiștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă pentru a stabili modul în care a avut loc accidentul și cine se face vinovat de producerea lui. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele  fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului ar fi tânărul de 23 de ani de la volanul autoturismului BMW, pe numele căruia a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Circulația s-a desfășurat cu dificultate în zonă, după ce una dintre benzi a fost blocată în urma producerii accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei persoane au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit la ieșire din Rădăuți.
 Vizualizări articol: 2861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei persoane au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit la ieșire din Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei