Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 4 (7005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Ioan Stan: Inițiativa parlamentarilor PSD de Suceava prin care fiecare parohie va primi câte 30 de hectare de pădure a trecut de Senat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fiecare parohie, centru eparhial, schit etc. din județul Suceava urmează să primească 30 de hectare de pădure în urma unei inițiative a parlamentarilor PSD de Suceava. Liderul social democraților suceveni, senatorul Ioan Stan, a precizat că inițiativa legislativă privind dreptul de dobândire în proprietate pentru fiecare centru eparhial, mănăstire, schit, parohie și filie, a unei suprafețe de maxim 30 de ha de pădure, din Fondul Forestier Național, promovată de parlamentarii PSD Suceava, a trecut de plenul Senatului.

De precizat că Ioan Stan a fost cel care a susținut acestă inițiativă în comisiile de specialitate și mai ales în cea juridică, care a întocmit raportul final. El a explicat că pentru Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, care a fost neîndreptățită prin apariția legilor 247/2005 și 261/2008, se creează posibilitatea ca din veniturile obținute să fie întreținut uriașul patrimoniu cultural și istoric, activitatea socială  din căminele de vârstnici, din centrele pentru copii și din centrele de zi.

„Considerăm că acest demers este încă o dovadă a implicării reale a parlamentarilor PSD și ALDE în rezolvarea unor probleme ale județului Suceava, spre deosebire de preocupările colegilor din opoziție pentru proiectarea fantezistă a unor autostrăzi trans-carpatice, a măririi nerealiste a punctului de pensie sau a constituirii unor alianțe utopice, menite doar să înșele opinia publică, etc”, a declarat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Inițiativa parlamentarilor PSD de Suceava prin care fiecare parohie va primi câte 30 de hectare de pădure a trecut de Senat.
 Vizualizări articol: 436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Stan: Inițiativa parlamentarilor PSD de Suceava prin care fiecare parohie va primi câte 30 de hectare de pădure a trecut de Senat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei