Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 3 (7004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Accident cumplit

Tânăr trimis în judecată pentru ucidere din culpă: a condus cu viteză excesivă şi a accidentat mortal un copil, pe trotuar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Gălăneşti a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă la aproape doi ani de zile după ce a provocat un groaznic accident rutier în urma căruia a murit un copil în vârstă de 13 ani. Copilul a fost lovit extrem de violent de maşina scăpată de sub control în timp ce se deplasa pe trotuar. Viteza excesivă a fost cauza principală a accidentului. Practic, în faţa vitezomanului nu a stat nimic, iar pe lângă o viaţă curmată prematur, acesta a distrus şi două maşini parcate pe acelaşi trotuar pe care era şi băiatul.

Accidentul s-a petrecut la începutul lui martie 2017.

Ionuț Șulai, în vârstă de 20 de ani la acea vreme, conducea un VW Golf. Autovehiculul scăpat de sub control de şofer pe fondul vitezei excesive a lovit două maşini parcate, pe care le-a făcut zob, iar apoi s-a îndreptat ca o rachetă spre doi copii care se aflau pe trotuar. Din fericire, unul nu a fost lovit de maşină.

Acul vitezometrului autoturismului s-a blocat la 140 de km/h după accident.

Oamenii care locuiesc în centrul comunei Gălăneşti au relatat la vremea respectivă că au crezut prima dată că este vorba de un cutremur, atât de puternic a fost zgomotul produs în urma impactului dintre maşina scăpată de sub control şi celelalte două.

În urma accidentului şi şoferul a fost rănit grav. El a suferit o fractură la un picior şi la antebraț, fiind internat o perioadă mai lungă. De asemenea, rănit a mai fost şi un pasager din autoturism.

Copilul care a murit se întâlnise cu un prieten şi mai avea 100 de metri până la casa bunicilor, acolo unde locuia la sfârşit de săptămână.

Procesul în care inculpatul va fi judecat pentru ucidere din culpă va începe la Judecătoria Rădăuți. În dosar sunt constituite nu mai puțin de şapte părți civile, care vor solicita daune.

La vremea producerii accidentului, şoferul în vârstă de doar 20 de ani figura deja în evidențele poliției rutiere pentru că depăşise pe trecerea de pietoni.

În privința procesului care stă să înceapă, inculpatul se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr trimis în judecată pentru ucidere din culpă: a condus cu viteză excesivă şi a accidentat mortal un copil, pe trotuar.
 Vizualizări articol: 3388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr trimis în judecată pentru ucidere din culpă: a condus cu viteză excesivă şi a accidentat mortal un copil, pe trotuar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei