Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 287 (6997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La beci

Aproape 11 ani de închisoare pentru un individ care a violat două copile minore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătoria Suceava l-a găsit vinovat pe Marian Vasile Oanea, de 44 de ani, din Şcheia, de comiterea infracţiunilor de viol în formă continuată, victime fiind două fetiţe minore, de 10 şi 13 ani. Oanea a primit o condamnare de 10 ani şi 8 luni şi a fost obligat şi la plata sumei de 30.000 de lei cu titlu de daune către mama celor două copile. Trebuie spus că pedeapsa de ieri nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţa superioară.

Marian Vasile Oanea a fost căsătorit, are patru copii din această căsătorie şi în urmă cu câţiva ani a divorţat. Cei patru copii ai acestuia au fost daţi în plasament la mai mulţi asistenţi maternali din judeţ. Bărbatul se ocupă cu construcţia de case şi în urmă cu câţiva ani a cunoscut-o pe actuala concubină, în timp ce lucra la o casă din comuna Cornu Luncii. Femeia a acceptat atunci să se mute la locuinţa acestuia de la periferia comunei Şcheia, împreună cu cele două fetiţe ale sale, care beneficiau de o pensie de urmaş în urma morţii tatălui lor natural şi care s-au înscris la şcoala din comună. Bărbatul este cunoscut de săteni ca fiind violent, mai ales atunci când consumă băuturi alcoolice, însă nimeni nu l-ar fi crezut în stare să agreseze sexual fetiţele împreună cu care locuia.

Pe data de 6 octombrie 2017 grozăviile făcute de acesta aveau să iasă la iveală, poliţiştii audiindu-le pe cele două fetiţe şi demarând cercetările pentru stabilirea adevărului. În urma declaraţiilor celor două fete, Marian Vasile Oanea avea să fie acuzat de două infracţiuni de viol în formă continuată. El a fost acuzat că în perioada iunie 2016, când a avut loc prima agresiune asupra uneia dintre fetele concubinei, şi până la data aflării celor întâmplate, a întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale normale şi orale cu cele două fetiţe, de 10 şi 13 ani, împotriva voinţei acestora. Bărbatul nu şi-a recunoscut vina în faţa anchetatorilor, iar în timpul audierilor mama fetelor, în vârstă de 49 de ani, a declarat că nu crede că acesta ar fi fost în stare de aşa grozăvie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 11 ani de închisoare pentru un individ care a violat două copile minore.
 Vizualizări articol: 1554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 11 ani de închisoare pentru un individ care a violat două copile minore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei