Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 268 (6978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Campania „Dăruind vei dobândi”

Elevii de la Aşezământul „Sf. Ierarh Leontie” Rădăuţi au oferit jucării, alimente şi hăinuţe copiilor săraci din mai multe localităţi sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aşezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” Rădăuţi a iniţiat campania intitulată „Dăruind vei dobândi”, pentru a le face o bucurie copiilor săraci din mai multe localităţi sucevene. Vineri, 23 noiembrie, copiii de la Aşezământul „Sf. Ierarh Leontie”, cuprinşi de bucuria apropierii sărbătorii Naşterii Domnului şi de elanul specific acestei perioade, acela de a dărui, au pregătit, din prisosul lor, pachete pentru şase familii sărace din comunele Dolheşti, Preuteşti şi Baia.

„Împinşi de o profundă evlavie faţă de marea veste a Întrupării Mântuitorului şi de dorinţa de <a-L cerceta>, cu deosebire în preajma acestor zile, pentru ca Steaua, înainte de a se zări pe cer, să se aprindă în inimile lor, copiii noştri au început să bată la porţile celor nevoiaşi, îmbrăţişându-i şi dăruindu-le din cele necesare”, au spus organizatorii campaniei.

Copiii au fost însoţiţi în acţiunea caritabilă de maica Ecaterina, psihologul complexului Aşezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie”.

Duminică, 25 noiembrie, alţi copii de la aşezământ din Rădăuţi au dorit să-şi sporească bucuria dăruirii, împachetând jucării, alimente şi hăinuţe pentru alte familii sărace din municipiul Suceava, cartierul Iţcani, şi din comuna Şcheia. „Cu acest prilej, copiii noştri şi-au întărit recunoştinţa, constatând diferenţa dintre condiţia lor actuală, faptul că beneficiază de condiţiile prielnice unei dezvoltări armonioase şi frecventării cursurilor şcolare, şi cei care nu au cele necesare asigurate”, au explicat reprezentanţii aşezământului de copii.

Campania „Dăruind vei dobândi” va continua şi în perioada următoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii de la Aşezământul „Sf. Ierarh Leontie” Rădăuţi au oferit jucării, alimente şi hăinuţe copiilor săraci din mai multe localităţi sucevene.
 Vizualizări articol: 1171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii de la Aşezământul „Sf. Ierarh Leontie” Rădăuţi au oferit jucării, alimente şi hăinuţe copiilor săraci din mai multe localităţi sucevene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei