Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 267 (6977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Senatorul Daniel Cadariu consideră că, în ajunul Centenarului, PSD-ul condus de Liviu Dragnea, în loc să unească, dezbină totul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu consideră că în ajunul împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, PSD, condus de Liviu Dragnea, „în loc să unească, dezbină totul”. Daniel Cadariu a spus că în această săptămână, a Centenarului Marii Uniri, „care ar fi trebuit să ne găsească pe toţi românii în unitate”, cei care conduc astăzi România doar în beneficiul lor nu înţeleg şi nici nu le pasă de unicitatea sacră a acestui moment.

„În fuga lor permanentă de a rămâne veşnic <la butoane> şi disperaţi că românii au înţeles minciuna imensă împachetată drept Program de Guvernare, PSD-iştii lui Dragnea au apelat la manipulare întru dezbinarea tuturor”, a afirmat Cadariu, care a adăugat că „negând evidenţe, reguli şi cutume europene PSD-iştii ameninţă şi jignesc constant reprezentanţii grupurilor parlamentare din cadrul Parlamentului European, în asaltul lor asupra justiţiei şi a principiilor ei de bază”. El a precizat că PSD atacă orbeşte, fără noimă şi fără un dram de logică, instituţii europene precum Comisia Europeană, Parlamentul European, Comisia de la Veneţia, comisari europeni, preşedinţi şi vicepreşedinţi ai Parlamentului European şi ai Comisiei Europene. Mai mult, Daniel Cadariu a declarat că fără să ţină cont de reguli europene, PSD-iştii ameninţă şi jignesc constant reprezentanţii grupurilor parlamentare din cadrul Parlamentului European, inclusiv pe cei ai grupului din care şi ei fac parte.

Senatorul PNL a spus că periodic este asmuţită majoritatea împotriva minorităţilor etnice pentru a abate atenţia de la „subiecte fierbinţi”. „Românii rămaşi încă să muncească în ţară sunt asmuţiţi prin campanii mediatice diabolice împotriva diasporei româneşti de pretutindeni, care este ostracizată, înjurată, jignită, bătută cu sălbăticie în pieţe. Periodic este asmuţită majoritatea împotriva minorităţilor etnice, germani, evrei etc., pentru a abate atenţia de la subiecte fierbinţi care îi ard tot mai des pe cei din PSD-ul lui Dragnea, cum ar fi problemele personale cu justiţia sau nesfârşitele remanieri guvernamentale”, a subliniat Daniel Cadariu.

 

Cadariu: PSD „înveninează pensionarii” prin menţinerea şi înmulţirea pensiilor speciale uriaşe

Senatorul PNL a mai adăugat că PSD „înveninează pensionarii” prin menţinerea şi înmulţirea pensiilor speciale uriaşe şi refuzul de a indexa pensiile celor mulţi la început de an, în concordanţă cu indicele de inflaţie şi cel al creşterii salariului mediu net. ”Tot PSD pune actualii pensionari, beneficiari ai Pilonului I de pensii, versus viitorii pensionari beneficiari ai Pilonului II de pensii, prin <furtul> lunar a 2,25% de la ultimii în disperarea de a petici bugetul de pensii al primilor”, a afirmat Cadariu. El a arătat că în ultimii doi ani PSD-ul lui Liviu Dragnea învrăjbeşte „PSD-iştii cu PSD-iştii” în scopul eternizării „conducătorului suprem” în libertate şi în fruntea „bucatelor”. Astfel, senatorul PNL a amintit că în ultimii doi ani PSD a avut trei guverne, unele „ucise” prin moţiuni de cenzură ilare depuse de către PSD împotriva PSD, aproape 70 de miniştri şi aproximativ 50 de remanieri de miniştri, dar şi zeci de „decapitări” şi excluderi care de care mai „răsunătoare”, toate pentru „liniştea tătucului”. „Mai mult, PSD-ul a <reuşit> să asmută primarii PSD beneficiari a zeci de proiecte din <puşculiţa> PNDL-ului, adică cei care au înţeles <să scoată basca în faţa şefului>, împotriva primarilor PSD care au fost umiliţi eventual cu câte un proiecţel, cu valori simbolice, în multe cazuri primarii din cele două categorii fiind din acelaşi judeţ”, a mai declarat Cadariu.

În final, el a precizat că toate aceste exemple arată că PSD nu a făcut altceva decât să dezbine în loc să unească în anul în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Daniel Cadariu consideră că, în ajunul Centenarului, PSD-ul condus de Liviu Dragnea, în loc să unească, dezbină totul.
 Vizualizări articol: 1272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Senatorul Daniel Cadariu consideră că, în ajunul Centenarului, PSD-ul condus de Liviu Dragnea, în loc să unească, dezbină totul2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei