Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 255 (6965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Primăria Vatra Dornei anunţă începerea lucrărilor în cadrul proiectului de asfaltare a străzilor din acest municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Vatra Dornei a anunţat începerea lucrărilor în cadrul proiectului de asfaltare a străzilor din acest municipiu. Potrivit primarului din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, valoarea totală a investiţiilor va fi de aproape 5,1 milioane de lei (inclusiv TVA), fonduri care vor fi alocate de la bugetul local. Contractul pentru lucrările la obiectivul de investiţii „Asfaltare străzi în municipiul Vatra Dornei” a fost câştigat de firma Transilvania Grand Construcţii SRL. Ilie Boncheş a precizat că obiectul contractului constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor pe străzile Gladiolelor, Calea Transilvania (în zona blocurilor), Piscului, Azurului şi Negreşti. Lucrările ar urma să fie finalizate în termen de 24 de luni. Primarul din Vatra Dornei a precizat că primul obiectiv din cadrul contractului de execuţie, pentru care s-a efectuat predarea-primirea amplasamentului, este str. Gladiolelor. „Ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat de această acţiune şi vă mulţumim şi pe această cale pentru contribuţia fiecăruia dintre dumneavoastră la dezvoltarea comunităţii locale”, le-a transmis primarul Ilie Boncheş locuitorilor din Vatra Dornei.

El a făcut un apel la cetăţenii din locaţiile în care se realizează lucrările să acorde tot sprijinul pentru buna desfăşurare a acestora şi să păstreze libere zonele în care se intervine. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Vatra Dornei anunţă începerea lucrărilor în cadrul proiectului de asfaltare a străzilor din acest municipiu.
 Vizualizări articol: 1442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Vatra Dornei anunţă începerea lucrărilor în cadrul proiectului de asfaltare a străzilor din acest municipiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei