Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 254 (6964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A refuzat testarea

Șofer băut și agresiv, imobilizat de polițiști în urma producerii unui accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comportamentul agresiv al unui tânăr de 29 de ani, care a produs un accident în timp ce se afla la volan sub influența alcoolului, i-a făcut pe polițiști să-l imobilizeze pentru a putea fi transportat la spital.

Joi seara, în jurul orei 23.20, o femeie din comuna Păltinoasa i-a sesizat pe polițiști prin 112 despre faptul că lângă stadionul din satul Capu Codrului a avut loc un accident rutier.

În urma cercetărilor echipajului de polițiști ajuns la fața locului s-a stabilit faptul că în fața locuinței unei femei din comună se afla avariat un autoturism marca VW Golf, lângă mașină fiind găsit un tânăr de 29 de ani din localitate. În timpul discuțiilor care au avut loc între polițiști și tânărul implicat în accident, acesta a refuzat să ofere orice fel de detalii legate de producerea evenimentului rutier. La un moment dat, tânărul a devenit agitat, iar la solicitarea polițiștilor de a fi testat cu aparatul etilotest pentru stabilirea alcoolemiei în aerul expirat, deoarece cel de la volan mirosea a alcool, acesta a refuzat și a devenit brusc agresiv fizic. Polițiștii au fost nevoiți, în aceste condiții, să-l încătușeze pe cel devenit agresiv. Tânărul a fost transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde a refuzat și aici orice colaborare cu polițiștii și personalul medical al unității sanitare, împotrivindu-se recoltării probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer băut și agresiv, imobilizat de polițiști în urma producerii unui accident.
 Vizualizări articol: 2122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șofer băut și agresiv, imobilizat de polițiști în urma producerii unui accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei