Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 250 (6960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacție

Spitalul Județean a făcut plângere unui inspector ANAF care a refuzat să plătească parcarea, a lovit parcometrul și l-a dereglat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un inspector ANAF, de la serviciul Executări silite, s-a ales cu plângere la poliţie şi la instituţia la care lucrează, după ce, vineri seara, a făcut scandal la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, refuzând să plătească pentru parcare. Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a declarat, ieri, că persoana respectivă a venit la Spitalul Vechi la volanul autoturismului Sv 79 WRW şi a solicitat agentului de pază să ridice bariera pentru a intra în curte. ”Când agentul de pază i-a spus că trebuie să ia tichet şi să plătească parcarea, a scos legitimaţia de serviciu şi a solicitat să fie lăsat să intre”, a spus managerul. Când agentul i-a explicat că nu sunt excepţii la plată, inspectorul ANAF a început să facă scandal. ”A forţat bariera, l-a ameninţat pe agentul Marius Iacoboaie, care era de serviciu, a adresat injurii la adresa paznicilor şi a conducerii spitalului şi a incitat oamenii care mai erau în jur la nerespectarea regulilor de parcare. A sunat şi la 112”, a declarat şeful serviciului de pază de la spital, Gheorghe Ilie. Până la urmă, inspectorul a luat tichet de acces, dar ulterior s-a răzbunat pe parcometru, lovindu-l, apăsând pe toate butoanele şi dereglându-l. Tot acest circ ar fi durat, potrivit paznicilor, circa 25 de minute.

”Este instinctul de zi cu zi, nu sunt învăţaţi să plătească. Noi am luat măsuri pentru a civiliza traficul în curtea spitalului, fără nervi şi pentru a asigura siguranţă pentru toată lumea, nu pentru a avea parte de astfel de atitudini, din partea angajaţilor diverselor instituţii. În afară de maşinile Ambulanţei şi ale SMURD, toată lumea plăteşte parcarea la spital. Nu sunt excepţii nici pentru persoane, nici pentru instituţii”, a declarat Vasile Rîmbu.

Ca urmare a acestei situaţii, spitalul a făcut plângere la adresa inspectorului ANAF, atât la poliţie – pentru refuz de a achita tichetul de parcare, dereglarea parcometrului, tulburarea liniştii publice şi folosirea legitimaţiei de serviciu în scopul intimidării paznicilor, cât şi la ANAF – pentru utilizarea abuzivă a legitimaţiei de serviciu în scop personal şi pentru intimidare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Județean a făcut plângere unui inspector ANAF care a refuzat să plătească parcarea, a lovit parcometrul și l-a dereglat.
 Vizualizări articol: 7386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 15 voturi
Spitalul Județean a făcut plângere unui inspector ANAF care a refuzat să plătească parcarea, a lovit parcometrul și l-a dereglat5.0515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei