Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 250 (6960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La 10 ani de activitate

Masha şi Ursul – expoziţie interactivă pentru copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 8 – 19 noiembrie, cei mici vor avea ocazia să se întâlnească cu Masha şi Ursul la Shopping City Suceava, în cadrul unui eveniment unic, dedicat copiilor. Masha şi prietenul ei, Ursul, sunt personajele principale ale celui mai urmărit serial de desene animate rusesc, un fenomen al internetului, prezent în 120 de ţări, fiind unul dintre cele mai vizualizate seriale de pe YouTube.

Expoziţia interactivă ”Masha și Ursul” poate fi vizitată de luni până vineri între orele 12.00 – 20.00, iar sâmbăta şi duminica între orele 10.00 – 20.00, pe bază de înscriere. În cadrul expoziţiei micuţii se vor putea bucura de mai multe activități distractive şi pline de culoare: vor descoperi locul de joacă preferat al Mashei, vor putea sări pe trambulina floarea-soarelui din grădina Ursului, se vor putea juca la copacul distractiv cu fructe şi legume, vor desena şi vor proba rochiţele din dulapul Mashei, iar la finalul turului cei mici vor avea ocazia să-i cunoască pe Masha şi Ursul şi să facă fotografii alături de personajele lor preferate.

Intrarea este gratuită, iar accesul se face după următorul program:

• Luni – Vineri: 12.00 – 20.00, Sâmbătă – Duminică: 10.00 – 20.00.

• Părinții pot face rezervare telefonică pentru copiii lor în perioada 6 - 16 noiembrie la numărul de telefon 0721.790.543, doar în intervalul 09:00 – 17:00, sau se pot înscrie direct la info desk-ul expoziţiei în perioada 8 – 19 noiembrie.

• Info desk-ul este deschis doar conform programului evenimentului Luni – Vineri: 12.00 – 20.00, Sâmbătă – Duminică: 10.00 – 20.00.

• Rezervările şi înscrierile se fac în limita a 25 de locuri per tur, la interval de 1 oră.

• Accesul în expoziţie se face pe baza cuponului de înscriere primit în urma completării formularului la info desk-ul expoziţiei.

• Fiecare tur al expoziţiei durează aproximativ 45 de minute și începe la fiecare oră fixă a programului, ultima intrare fiind de la ora 19:00.

• Cei care nu pot ajunge în ziua programării sunt rugați să revină cu un telefon pentru reprogramare.

 

10 ani de Shopping City Suceava

Pentru că anul acesta este un an aniversar pentru Shopping City Suceava, împlinind 10 ani de activitate, centrul comercial a adus în faţă publicului nenumărate evenimente în premieră pentru Suceava, expoziţia pentru copii „Masha şi Ursul” fiind unul dintre ele. Desenul animat a cucerit publicul de pretutindeni şi aşteaptă sucevenii şi nu numai să vină să facă cunoştinţă cu celebrele personaje, între 8 - 19 noiembrie, doar la Shopping City Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Masha şi Ursul – expoziţie interactivă pentru copii.
 Vizualizări articol: 1631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masha şi Ursul – expoziţie interactivă pentru copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei