Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 244 (6954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recompense

Consilierii judeţeni au aprobat stimulente de maximum 3.800 de lei pentru salariaţii Spitalului de Urgenţă care fac performanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deliberativul judeţean a aprobat, în şedinţa de ieri, solicitarea Spitalului de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava ca din data de 1 noiembrie a.c. angajaţii care fac performanţă să beneficieze de stimulente financiare, acordate lunar, în cuantumul sumei maxime de 3.800 de lei. Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a precizat că deliberativul stabileşte strategia de acordare a stimulentelor financiare, iar criteriile sunt aprobate de Comitetul Director al Spitalului.

Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a explicat că prin acordarea de stimulente financiare se realizează „un echilibru între salariile categoriilor de angajaţi” ai spitalului şi se asigură „justa aplicare a prevederilor legale pe principiul importanţei sociale a muncii, în sensul că salarizarea personalului din sectorul bugetar se realizează în raport cu responsabilitatea, complexitatea, riscurile activităţii şi nivelul studiilor”.

Rîmbu a subliniat că aceste stimulente financiare nu vizează în mod direct medicii şi asistenţii medicali, care „au beneficiat de majorări salariale consistente”, dar aceştia nu vor fi însă nici excluşi. „Îi vom stimula pe cei care vor face acte medicale de pionierat pentru Suceava sau acte medicale de o complexitate deosebită, pe cei care indică măsuri optime de limitare a cheltuielilor şi majorare a veniturilor etc. Ca în orice colectiv, aportul salariaţilor nu este egal, cu toate că salarizarea este egală. Cu aceste stimulente financiare îi avem în vedere pe cei care fac performanţă şi ridică standardul în activitatea pe care o desfăşoară”, a precizat managerul Vasile Rîmbu.

El a spus că nu a fost fixat un anumit număr de angajaţi care vor fi premiaţi lunar şi nici suma care va fi alocată, dar a subliniat că va fi „un cuantum rezonabil astfel încât să nu greveze fondurile destinate obiectului principal de activitate a spitalului”, respectiv asigurarea medicamentelor, materialelor sanitare, hranei şi investiţiilor.

Banii pentru stimulente se alocă din bugetul aprobat deja spitalului pentru cheltuieli de personal.

Analizarea situaţiei cu personalul care va beneficia de stimulente financiare se va face în fiecare lună, pe baza criteriilor din regulament şi a fişelor de evaluare lunare. Nominalizarea salariaţilor care vor fi premiaţi va fi făcută de şeful ierarhic superior, iar pentru funcţiile de conducere, de către manager.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii judeţeni au aprobat stimulente de maximum 3.800 de lei pentru salariaţii Spitalului de Urgenţă care fac performanţă.
 Vizualizări articol: 1952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierii judeţeni au aprobat stimulente de maximum 3.800 de lei pentru salariaţii Spitalului de Urgenţă care fac performanţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei