Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 243 (6953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Poliția de Frontieră

Două microbuze și un autoturism reținute în PTF Siret pentru transport ilegal de țigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret au confiscat, la finele săptămânii trecute, aproape 4.500 de pachete de țigări și au reținut trei autovehicule care fuseseră adaptate pentru transportul ilegal de țigări. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, sâmbăta trecută, pe sensul de intrare în țară din PTF Siret s-au prezentat doi bărbați, un cetățean ucrainean și un român, cu vârste de 30, respectiv 55 de ani, care conduceau două microbuze marca Mercedes Sprinter, unul înmatriculat în Polonia, iar celălalt în România. Echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a efectuat controale amănunțite în cele două microbuze, deoarece existau suspiciuni că acestea ar fi transportat țigări, suspiciuni confirmate după ce oamenii legii au descoperit în plafoanele autovehiculelor 4.090 pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Țigările, în valoare de 6.135 lei, au fost ridicate în vederea confiscării,  conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amendă de 8.000 lei fiecare, iar cele două microbuze, evaluate la 20.000, respectiv, 19.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Comisarul-șef Poroch-Serițan a mai arătat că și în ziua anterioară echipa de control din PTF Siret a descoperit într-un loc special amenajat în podeaua unui autoturism Volkswagen, condus de un ucrainean, patru sute de pachete de țigări. Ca și în cazul prezentat anterior, țigările au fost confiscate, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă de 5.000 lei, iar autoturismul, evaluat la aproximativ 4.500 lei, a fost indisponibilizat la Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două microbuze și un autoturism reținute în PTF Siret pentru transport ilegal de țigări.
 Vizualizări articol: 1717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două microbuze și un autoturism reținute în PTF Siret pentru transport ilegal de țigări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata de toamnă cu muștar și hrean Arată bine, este dulce-acrișoară, se face relativ ușor și se poate conserva timp îndelungat chiar fără sterilizarea borcanelor. Este bine să o păstrăm în borcane mici.Avem nevoie de:1 kg ardei gras, 1 kg kapia, 1 kg ceapă roșie, 1 kg... Citeşte