Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 243 (6953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident grav

Cursa nebună cu mașina a doi minori, terminată groaznic: unul a murit, al doilea a suferit leziuni grave

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un accident rutier cu consecințe foarte grave s-a petrecut sâmbătă, pe raza comunei Slatina, după ce mașina condusă cu viteză excesivă de un minor în vârstă de 17 ani a fost scăpată de sub control într-o curbă și s-a zdrobit de un stâlp din beton. Pasagerul din dreapta, un băiat tot de 17 ani, a murit, în timp ce șoferul a ajuns în stare gravă la Reanimarea Spitalului Județean Suceava.

Acest accident are în prim plan, cu multe altele, inconștiența crasă a unor adolescenți. Cei doi minori de 17 ani obișnuiau, povestesc localnicii, să iasă cu mașina în sat. Se pare că cel de la volan abia luase mașina de la adolescentul care a murit, în ziua neagră de sâmbătă.

 

Pentru tânărul din dreapta nu s-a mai putut face nimic

Accidentul cu final tragic s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DJ 209A, din Slatina.

Pavel Andrei R., în vârstă de 17 ani, cu domiciliul în municipiul Suceava, aflat la volanul unui VW Golf, a intrat cu viteză într-o curbă la stânga, moment din care nu a mai putut stăpâni mașina. Aceasta a lovit violent, din lateral, un stâlp din beton, după care s-a oprit într-un gard.

La fața locului au intervenit pompierii militari fălticineni, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Suceava. Pompierii militari au constatat că cei doi tineri din mașină nu erau încarcerați, însă unul dintre ei era în stare de inconștiență. Este vorba de pasagerul din dreapta, Flavius B., pe care personalul medical a încercat să-l resusciteze la locul accidentului, dar fără succes.

Celălalt minor, de la volan, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava, fiind internat cu leziuni grave pe secția ATI. Ieri, starea acestuia se îmbunătățise ușor, fiind conștient.

 

Adolescenți încă minori la volan, care fac adevărate curse pe străzi

Oamenii din Slatina au povestit că prin localitate sunt mulți tineri fără permis care fac adevărate curse pe drumul județean.

Un localnic a relatat că în dimineața zilei de sâmbătă i-a împrumutat 500 de lei adolescentului care se afla la volan. Acesta i-a spus că are nevoie de bani pentru a-i da mamei sale, dar omul are suspiciuni că banii erau pentru a cumpăra mașina cu care a fost implicat în accident. Vânzătorul ar fi fost chiar celălalt tânăr de 17 ani, care a decedat în accident.

Polițiștii au deschis pe numele tânărului care s-a aflat la volan dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ucidere  din culpă și vătămare corporală din culpă.

La câteva ore de la accident, la Spitalul municipal Fălticeni a mai ajuns un tânăr de 28 de ani, tot din Slatina. El a declarat că se afla pe bancheta din spate a mașinii care s-a zdrobit de stâlp și că a fugit de la fața locului. Acesta a fost diagnosticat cu leziuni ușoare și nu a rămas internat.

Accidentul poate fi pus pe seama a două cauze, care au legătura directă una de alta: viteza și lipsa de experiență în condus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursa nebună cu mașina a doi minori, terminată groaznic: unul a murit, al doilea a suferit leziuni grave.
 Vizualizări articol: 4660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cursa nebună cu mașina a doi minori, terminată groaznic: unul a murit, al doilea a suferit leziuni grave5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata de toamnă cu muștar și hrean Arată bine, este dulce-acrișoară, se face relativ ușor și se poate conserva timp îndelungat chiar fără sterilizarea borcanelor. Este bine să o păstrăm în borcane mici.Avem nevoie de:1 kg ardei gras, 1 kg kapia, 1 kg ceapă roșie, 1 kg... Citeşte