Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 238 (6948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect aprobat

Cantina Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni va fi reabilitată termic cu fonduri europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Fălticeni a semnat, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord – Est Piatra Neamţ, contractul de finanţare pentru un nou proiect european, respectiv „Reabilitarea termică a cantinei Colegiului Naţional Nicu Gane”. Cătălin Coman a precizat că proiectul are o valoare de 2,7 milioane de lei, iar finanţarea va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Coman a spus că partea de cofinanţare a Primăriei Fălticeni este de doar 2%.

El a explicat că prin acest proiect vor fi realizate lucrări pentru refacerea în totalitate a acoperişului, înlocuirea tâmplăriei interioare şi exterioare, a instalaţiilor electrice şi termice, anveloparea clădirii şi asigurarea dotărilor interioare. „Vreau să felicit echipa care a lucrat la acest proiect, precum şi la celelalte proiecte pentru care primăria a obţinut finanţare”, a spus Cătălin Coman, care a adăugat că primăria mai are pregătite şi alte proiecte pentru a fi depuse spre finanţare.

Cătălin Coman a reamintit că în luna iulie a acestui an a semnat alte două contracte, pe aceeaşi axă de finanţare, pentru reabilitarea a două obiective din reţeaua şcolară din Fălticeni, la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, cu o valoare de 2,5 milioane de lei, şi Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”, cu valoarea de patru milioane de lei. Prin proiectul pentru Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” se vor realiza lucrări de reabilitare termică a internatului (căminul C2), în timp ce proiectul pentru Şcoala Gimnazială „Ion Ciurea” are prevăzute lucrări de reabilitare termică a clădirii.

El a arătat că toate aceste proiecte au ca obiective lucrări de îmbunătăţire a infrastructurii la două instituţii de învăţământ din Fălticeni.

Cătălin Coman a menţionat că toate aceste proiecte au fost depuse spre finanţare pentru fălticeneni, pentru copiii acestora şi pentru toţi cei care îşi doresc un învăţământ cu adevărat de calitate în acest municipiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cantina Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni va fi reabilitată termic cu fonduri europene.
 Vizualizări articol: 1183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cantina Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni va fi reabilitată termic cu fonduri europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei