Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 238 (6948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

Acţiune Primăria din Moara a început să publice lista rău-platnicilor la taxe şi impozite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Primăriei Moara a demarat o acţiune prin care doreşte să-i conştientizeze pe cei care au acumulat datorii mai vechi la bugetul local să şi le achite, la fel cum fac ceilalţi contribuabili de bună-credinţă.

Primul pas a fost făcut ieri, când primarul Eduard Dziminschi a publicat pe o reţea de socializare numele primei persoane vizate. Şi nu este oricine, ci chiar un consilier local în Moara.

Iată textul publicat de primarul din Moara: „Pentru că avem multe persoane care au restanţe la taxe şi impozite locale, voi face publice sumele datorate şi de când nu au fost plătite. Încep cu persoanele care ar trebui să fie primele care îşi achită taxele şi impozitele şi ar trebui să fie un exemplu pentru toată comuna. Doamna consilier local Rusu Gabriela Cristina are impozitul pe clădiri şi mijloace de transport în sumă de 1.856 de lei, iar taxa pentru apa consumată este în sumă de 2.033 de lei, restanţe din vara lui 2016”.

Contactat telefonic, Eduard Dziminschi a precizat că este obligaţia fiecărei persoane care locuieşte în comuna Moara să-şi achite taxele şi impozitele.

„Aş cum eu mi-am plătit toate obligaţiile la bugetul local, lucru pe care l-au făcut cu onestitate sute de locuitori ai comunei, unii dintre ei cu venituri extrem de modeste, la acelaşi lucru mă aştept şi la celelalte persoane care au uitat să treacă pe la casieria Primăriei Moara. Această listă va continua să fie publicată până când cei în culpă vor conştientiza că lucrurile s-au schimbat şi sunt într-o logică a corectitudinii în acest moment. Dacă taxele şi impozitele nu sunt încasate nu putem face investiţii, or acestea se reflectă în nivelul de trai al oamenilor din Moara. Fac încă o dată apel la cei care au datorii istorice la bugetul comunei Moara să vină să le achite, pentru că nu vom avea clemenţă faţă de nimeni”, a arătat Eduard Dziminschi.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune Primăria din Moara a început să publice lista rău-platnicilor la taxe şi impozite.
 Vizualizări articol: 2572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Acţiune Primăria din Moara a început să publice lista rău-platnicilor la taxe şi impozite2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ciudatenie de primar trimis de
(23 oct 2018, 19:14:28
este evident ca datoria fiecarui cetatean este sa-si plateasca taxele.
pe de alta parte, calea legala a trimiterii somatiilor este mult mai eleganta si eficienta.
dar dumneata, tov.primar nu mori de grija neplatii taxelor ci mai degraba duci lipsa de gustul razbunarii. CU ORICINE NU ESTE DE ACORD CU TINE.
apoi, daca continui cu vicleniile, poti sa publici cate liste vrei, nu mai impresionezi pe nimeni,tovarasu sobieski(asa ii spun copiii).
atata timp cat vei fi plin de ura, razbunator si bolnav de mandrie...nu te mai crede nimeni. nu este decat o evidenta razbunare cu d-na rusu.
dumneata dziminski ai fi putut fi cel mai bun primar de dupa 90 al comunei moara, insa dupa cum ai inceput sa te certi cu toata lumea, dupa cum injuri si ameninti te-ai dat de gol ca un om mic, lipsit de cei 7 ANI DE ACASA, lipsit de scoala si fara educatie.
ai pierdut un foarte bun potential consilier personal,iar potentialul foarte bun consilier personal se felicita ca nu si-a facut de lucru cu un primar maxim de sucit si fara vreo capacitate de intelegere a managementului organizational si teoriei comunicarii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei