Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 229 (6939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Promovare

Flutur a anunţat că mai mulţi investitori de la Târgul Expo Real din Germania sunt interesaţi de oportunităţile din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit cu reprezentanţii mai multor companii din Germania, Austria, Anglia, Elveţia, Cehia, Polonia și Serbia pentru a le prezenta oportunităţile de investiţii în judeţul Suceava. Gheorghe Flutur a participat, zilele trecute, la Târgul de Investiţii Expo Real din Munchen, Germania, delegaţia condusă de șeful administraţiei având discuţiile cu posibilii investitori atât la standul judeţului Suceava, din cadrul pavilionul României organizat de Camera de Comerţ și Industrie Româno-Germană, cât și direct la standurile altor ţări participante la târg. Flutur a precizat că în discuţiile avute la târgul de la Munchen a prezentat în special oportunităţile de investiţii din judeţul Suceava din parcuri industriale, infrastructură, turism, sănătate, aeroport și agrement. Târgul Expo Real este specializat în investiţii și bunuri imobiliare, având peste 2.000 de expozanţi din 30 de ţări.

El a arătat că pe parcursul târgului s-a întâlnit cu reprezentanţii unor companii din mai multe landuri din Germania, dar și din ţări precum Austria, Anglia, Polonia sau Elveţia, precum și cu specialiști în domeniul finanţelor ai Băncii Mondiale. „În discuţiile cu aceștia am prezentat posibilitatea dezvoltării unor parcuri industriale în judeţul Suceava, dar și oportunităţile pe care le avem în domeniile sănătăţii și în dezvoltarea Aeroportului din Suceava. De asemenea, am avut discuţii concrete privind construcţia spitalului de pediatrie din Suceava, dar și pentru colaborări în domeniul îngrijirilor paleative”, a spus șeful administraţiei judeţene.

Președintele CJ Suceava a făcut referire și la domeniul turismului, subliniind faptul că reprezentanţii companiilor cu care a discutat s-au arătat interesaţi de investiţii în turismul balnear, în special la Vatra Dornei și Cacica, dar și pentru staţiunile Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc.

„O primă oportunitate de investiţii ar fi posibilă la Vatra Dornei, cu precizarea că în ceea ce privește agrementul s-a discutat de dezvoltarea unui domeniu schiabil în Giumalău, dar și de realizarea unei pârtii artificiale la Gura Humorului care să poată fi folosită și vara”, a spus președintele CJ Suceava.

 

Un grup de oameni de afaceri din Bavaria va fi prezent săptămâna viitoare la Suceava

Gheorghe Flutur a precizat că tot în cadrul Târgului Expo Real a avut discuţii și despre necesitatea pregătirii forţei de muncă. Flutur a amintit că săptămâna viitoare, la Suceava va fi prezent un grup de oameni de afaceri din Bavaria, Germania, cu care va avea discuţii pe tema pregătirii forţei de muncă și despre oportunităţile de investiţii în judeţ. Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a arătat că alte discuţii au fost purtate în domenii precum clustere și inovaţie, la târg având loc și o prezentare de start-up-uri în mai multe domenii, printre care finanţe sau IT.

Pe de altă parte, președintele CJ Suceava a subliniat faptul că pe parcursul târgului, delegaţia suceveană a fost contactată de mai mulţi oameni de afaceri din Germania sau Anglia, care au venit în mod special la standul judeţului Suceava. Flutur a spus că oamenii de afaceri au aflat de participarea judeţului Suceava la acest târg în urma promovării prezenţei la acest eveniment în cadrul Lunii Diasporei.

Gheorghe Flutur a amintit că judeţul Suceava este la a treia participare la Târgul Expo Real din Munchen, cu sprijinul directorului Camerei de Comerţ și Industrie Româno-Germane, Sebastian Metz, primele rezultate începând să apară, iar investitorii sunt din ce în ce mai interesaţi de oportunităţile de investiţii în judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a anunţat că mai mulţi investitori de la Târgul Expo Real din Germania sunt interesaţi de oportunităţile din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Flutur a anunţat că mai mulţi investitori de la Târgul Expo Real din Germania sunt interesaţi de oportunităţile din judeţul Suceava2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei