Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 227 (6937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs

Au început înscrierile la Festivalul Internaţional de Poezie şi Epigramă „Romeo şi Julieta la Mizil”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii scriitori (peste 14 ani) consacraţi sau debutanţi se pot înscrie, până pe 10 decembrie, la Festivalul Internaţional de Poezie şi Epigramă „Romeo şi Julieta la Mizil”, ediţia a XII-a. Înscrierile se pot face pe www.romeojulietalamizil.ro sau la adresa: Laurenţiu Bădicioiu, Liceul Teoretic „Gr. Tocilescu”, N. Bălcescu, nr. 111-131, Mizil, Prahova.

Creaţiile nu trebuie să fi fost publicate pe hârtie sau postate pe internet până pe 26 ianuarie 2019. Elevii participanţi care se situează cel mai bine în clasamentul general vor fi recompensaţi cu premii speciale de către organizatori. La secţiunea „Poezie” vor fi trimise trei creaţii, dintre care una va fi obligatoriu cu rimă, iar la „Epigramă” patru catrene dintre care unul la tema Mizilul.

Festivalul este organizat şi susţinut de Fundaţia Culturală „Romeo şi Julieta la Mizil”, în colaborare cu Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu”, aflându-se sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova şi a Casei Corpului Didactic Prahova. Printre partenerii consacraţi se numără Radio România Actualităţi, TVR, Primăria Mănăstirea Humorului, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni. Din vara lui 2018, trilaterala Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” (Mizil - România)- Liceul Teoretic Puhoi (Republica Moldova) - Liceul „Mihai Eminescu” (Ucraina) sporeşte numărul de concurenţi-elevi români din diaspora. Din Chişinău, parteneri constanţi ai festivalului sunt Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport şi Fundaţia „Drăghiştea”. Un partener recent, dar foarte implicat este Asociaţia culturală „Mihai Eminescu” din Cernăuţi, condusă de profesorul Vasile Bâcu. Coordonatorii festivalului sunt prof. Laurenţiu Bădicioiu, ec. Claudiu-Remus Minea şi prof. Victor Minea, director al Liceului Teoretic „Grigore Tocilescu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început înscrierile la Festivalul Internaţional de Poezie şi Epigramă „Romeo şi Julieta la Mizil”.
 Vizualizări articol: 1193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au început înscrierile la Festivalul Internaţional de Poezie şi Epigramă „Romeo şi Julieta la Mizil”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei