Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 220 (6930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Festivitate

Moment emoţionant la Șcheia, la pensionarea unui funcţionar cu 45 de ani de activitate în primărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, a organizat, ieri, un moment festiv la pensionarea unui funcţionar public din cadrul primăriei, Gheorghe Sava, după 45 de ani de activitate în cadrul acestei instituţii. Festivitatea a avut loc de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. La pensionarea de limită de vârstă, alături de Gheorghe Sava au fost prezenţi primarul Vasile Andriciuc, viceprimarul Ilie Cojoc, colegi din primărie, precum și membri ai familiei și prieteni. Vizibil emoţionat, primarul Vasile Andriciuc a spus că „astăzi e mare sărbătoare în comuna Șcheia, o zi în care trebuie să îl cinstim pe domnul Gheorghe Sava”. Vasile Andriciuc a arătat că acesta s-a angajat ca funcţionar la Primăria Șcheia pe data de 7 septembrie 1974 și de atunci și-a desfășurat activitatea doar în cadrul acestei instituţii, ocupând în decursul timpului posturile de funcţionar principal, referent, secretar și ofiţer de stare civilă. „Domnul Ghiţă, cum îi spune toată lumea, este un exemplu pentru noi toţi. Perseverenţa, seriozitatea, punctualitatea, dragostea pentru comuna Șcheia, pentru semeni, toate acestea mă fac să îi spun un sincer <Mulţumesc!>. Sunteţi un exemplu pentru comună, în primul rând ca cetăţean, și în al doilea rând ca funcţionar public”, a spus primarul comunei Șcheia. El a trecut în revistă și o parte din activitatea lui Gheorghe Sava în cadrul primăriei, amintind că acesta a întocmit 713 acte de naștere, 3.312 acte de căsătorie și peste 28.000 de înregistrări de corespondenţă rezolvată. „Gheorghe Sava este un om deosebit, care timp de 45 de ani și-a făcut datoria faţă de comunitate și faţă de familie”, a mai spus Vasile Andriciuc, ţinând să-i mulţumească lui Gheorghe Sava pentru că „timp de 14 ani aţi fost alături de mine, aţi fost un funcţionar adevărat și pentru asta vă mulţumesc. Faptul că Șcheia este acum pe un drum lin se datorează și dumneavoastră”. Vasile Andriciuc i-a urat lui Gheorghe Sava să aibă o pensie lungă, ușoară și fără probleme de sănătate și i-a mulţumit pentru patriotismul de care a dat dovadă.

În cadru festiv, Vasile Andriciuc i-a oferit lui Gheorghe Sava un tort pe care scria „45 de ani – La Mulţi Ani Ghiţă!”, un stilou personalizat cu numele acestuia, un buchet de flori „din partea tuturor celor aproximativ 6.800 de femei din comună”. La final, toţi cei prezenţi au ciocnit o cupă de șampanie cu proaspătul pensionat.

La încheierea unei activităţi de 45 de ani în Primăria Șcheia, Gheorghe Sava a ţinut să le mulţumească tuturor colegilor care l-au ajutat de-a lungul timpului și le-a urat succes, în continuare, actualilor colegi, Consiliului Local și conducerii primăriei. În final acesta a ţinut să precizeze că în decursul celor 45 de ani de activitate a lucrat cu nu mai puţin de 17 primari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moment emoţionant la Șcheia, la pensionarea unui funcţionar cu 45 de ani de activitate în primărie.
 Vizualizări articol: 2150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moment emoţionant la Șcheia, la pensionarea unui funcţionar cu 45 de ani de activitate în primărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei