Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 218 (6928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infracţiuni

Ţigări de contrabandă şi autoturism de teren confiscate, în urma unui control de rutină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control de rutină efectuat de poliţişti în trafic a dus la confiscarea unei cantităţi de ţigări de contrabandă şi a maşinii cu care acestea erau transportate ilegal.

Incidentul s-a petrecut joi seara, în jurul orei 18.15, pe un drum judeţean din comuna Brodina. Un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus a observat pe marginea DJ 176 un autoturism de teren marca Jeep Grand Cherokee, care staţiona şi în interiorul căruia au fost identificaţi doi tineri din comuna Vatra Moldoviţei. Cu ocazia verificărilor efectuate în interiorul maşinii de teren, în spaţiul destinat roţii de rezervă au fost descoperite 470 de pachete cu ţigări, de provenienţă Duty-Free, pentru care cei doi nu au putut prezenta nici un act de provenienţă.

În timpul audierii celor doi, Mihai C., de 19 ani, şi Ilie P., de 23 de ani, aceştia nu au recunoscut comiterea faptei, declarând că nu ştiu nimic despre modul în care ţigările au ajuns în portbagajul autoturismului. În urma interogării bazelor de date privind înmatriculările, s-a constatat că seria de şasiu a autoturismului aparţine unui alt autoturism de aceeaşi marcă, înmatriculat în Marea Britanie, iar plăcuţele aplicate pe acesta aparţin unui alt autoturism marca Jeep Grand Cherokee, cu proprietar domiciliat în Bucureşti.

Pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de „contrabandă în formă agravantă” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”. Autoturismul în valoare de 3.000 de euro a fost indisponibilizat, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 5.000 de lei, a fost confiscată. Contactat de poliţişti, procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a considerat că nu se impune luarea unei măsuri restrictive faţă de cei doi suspecţi, aceştia fiind cercetaţi în continuare în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă şi autoturism de teren confiscate, în urma unui control de rutină.
 Vizualizări articol: 1784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări de contrabandă şi autoturism de teren confiscate, în urma unui control de rutină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei