Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 209 (6919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenție

Peste 50 de permise de conducere, reținute în trei zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Creșterea numărului de controalerutiere în ultima perioadă de timp are scopul de a descuraja comiterea unor contravenții și infracțiuni în acest domeniu, unde mortalitatea înregistrată în ultima perioadă a plasat județul Suceava pe primele locuri din țară.

Trei zile de controale din partea polițiștilor Serviciului Rutier Suceava au dus la depistarea unui număr mare de abateri de la codul rutier, acestea fiind sancționate prompt de oamenii legii. Aceste acțiuni preventive au fost organizate pentru prevenirea accidentelor produse din cauza vitezei excesive și combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii privind prevenirea vitezei excesive, polițiștii au aplicat un număr de 546 de sancțiuni, în valoare de 261.287 lei. În cele trei zile de controale au fost reținute 43 de permise auto și ridicate 20 de certificate de înmatriculare. În cadrul acțiunii, un tânăr de 25 de ani din județul Iași a fost înregistrat conducând autoturismul prin localitatea Vadu Moldovei cu viteza de 115 km/h, permisul de conducere fiindu-i reținut pentru 90 de zile, bărbatul fiind și sancționat contravențional pentru isprava sa.

Polițiștii au testat în cele 3 zile de controale 653 de șoferi, aplicând 161 de sancțiuni, în valoare de 65.235 lei. Au fost constatate astfel 8 infracțiuni, fiind reținute 15 permise de conducere.

Un bărbat de 45 de ani din Suceava a fost identificat în trafic pe un drum comunal din comuna Moara, în timp ce conducea autoturismul, având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 50 de permise de conducere, reținute în trei zile.
 Vizualizări articol: 1445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 50 de permise de conducere, reținute în trei zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei