Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 206 (6916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pagube

Un incendiu a afectat un atelier auto și o hală din cartierul Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un puternic incendiu a afectat vineri după-amiază o hală din curtea fostului Comat, din cartierul Burdujeni. Flăcările au cuprins un atelier auto, un depozit alăturat, afectând și acoperișul unei hale în care erau depozitate materiale electrice.

Flăcările au izbucnit după ora 15.00, în vecinătatea străzii Bazelor din fostul sediu al Comat-ului, dintr-un mic atelier de reparații auto, și s-au extins la acoperiș, cuprinzând în scurt timp învelitoarea de azbest de la întreaga hală, în care se mai aflau două depozite. La sosirea echipajelor de pompieri, care au acționat cu cinci autospeciale de stingere, ardeau generalizat hala și mansarda acesteia pe o suprafață de circa 400 de metri pătrați, existând pericol de extindere și la halele învecinate. Intervenția a fost dificilă, întrucât în interiorul atelierului se aflau depozitate piese și accesorii auto, precum și uleiuri și vopsele foarte inflamabile. Cel mai grav afectate de flăcări au fost atelierul auto și hala în care se aflau ambalaje din plastic pentru fructe și legume. După aproximativ o oră de intervenție incendiul a fost localizat. În timpul intervenției o singură persoană a fost rănită, fiind vorba despre un bărbat care lucra în atelier și care, în încercarea de a mai salva din lucrurile aflate în interior, a suferit arsuri ușoare pe mâini și picioare, primind primul ajutor de la personalul unei ambulanțe SMURD. Pompierii au reușit limitarea focului pe o suprafață de circa 400 de metri pătrați, din întreaga suprafață de 800 de metri pătrați a întregii hale. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, ne-a declarat la locul incendiului: ”Am intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului care se manifesta pe o suprafață de 400 de metri pătrați. Vorbim despre două depozite care se aflau într-o hală de aproximativ 800 de metri pătrați, reușind din fericire să localizăm incendiul la jumătate din suprafața halei. În acest moment lucrăm la lichidarea ultimelor focare.” În urma cercetărilor efectuate după lichidarea incendiului, cauza probabilă de izbucnire a acestuia au constituit-o scânteile provenite de la un dispozitiv de tăiere, de tip flex. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu a afectat un atelier auto și o hală din cartierul Burdujeni.
 Vizualizări articol: 2392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu a afectat un atelier auto și o hală din cartierul Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei