Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 206 (6916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzbunare

Tentativa de răpire reclamată de o adolescentă din Liteni-Moara, o invenţie plecată de la supărarea că nu poate merge la şcoală cu microbuzul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tentativa de răpire pe care a reclamat-o o adolescentă din Liteni-Moara se pare că nu este decât o invenţie menită să atragă atenţia asupra unei nemulţumiri pe care fata o avea. După audierea mai multor martori, inclusiv sora de 13 ani a fetei, se conturează o pistă falsă de anchetă pe care adolescenta ar fi încercat să-i ducă pe poliţişti.

Din ultimele informaţii, se pare că inclusiv minora a revenit asupra declaraţiilor iniţiale şi ar fi recunoscut că în realitate nu s-a întâmplat nimic. Această poveste ar fi fost inventată după ce adolescenta, elevă în clasa a VIII-a a şcolii din Liteni, a solicitat să fie preluată cu microbuzul şcolar pentru a ajunge la ore şi ar fi primit un refuz din partea conducerii instituţiei de învăţământ pe care o frecventează.

În aceste condiţii, fata a scos pe piaţă scenariul în care a fost victima unei tentative de răpire, cu scopul de a arăta pericolele la care este expusă dacă nu merge la şi de la şcoală cu microbuzul.

Adolescenta a fost examinată ieri şi de un medic legist, care a stabilit că nu are nici o rană din presupusa luptă cu cel care dorea să o răpească. Cercetările din dosar nu au fost încă finalizate, dar dacă aceste date se vor confirma, cel mai probabil oamenii legii nu vor avea decât varianta de a-l închide, eventual cu o posibilă sancţiune pecuniară pentru familia fetei pentru alertare fără rost a autorităţilor.

Joi la amiază, poliţia din Moara a fost sesizată cu privire la faptul că o fată în vârstă de 14 ani a fost pe punctul de a fi răpită de pe strada principală din Liteni, la scurt timp după ce ieşise de la cursuri, mai exact în  jurul orei 14.00.

„Am ieşit de la ore, de la şcoală, la 13.45, şi mergeam spre casă. La un moment dat, pe sensul opus de mers a trecut o maşină de culoare neagră, şi de acolo m-a fluierat cineva. Nu am spus nimic şi mi-am văzut de drum. Apoi, aceeaşi maşină a venit după mine. Din ea a coborât un tip înalt şi mai slab, cu cagulă pe faţă şi mănuşi, care mi-a spus să urc în maşină. Eu am spus că nu şi el a vrut să mă urce cu forţa. Am început să fug, iar el a venit după mine. Ne-am împiedicat amândoi şi m-a prins de picior. Atunci am auzit că cineva a strigat <Las-o!> şi a a urcat în maşină şi a dispărut”, a fost povestea livrată de adolescentă.

Acuzaţii extrem de grave, care au necesitat cercetări serioase şi audieri de martori, dar care se pare că nu se adeveresc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tentativa de răpire reclamată de o adolescentă din Liteni-Moara, o invenţie plecată de la supărarea că nu poate merge la şcoală cu microbuzul.
 Vizualizări articol: 3403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tentativa de răpire reclamată de o adolescentă din Liteni-Moara, o invenţie plecată de la supărarea că nu poate merge la şcoală cu microbuzul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei