Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 199 (6909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESA

LA LANSAREA PROIECTULUI ”ACHIZIȚIE DE UTILAJE ȘI ABORDARE INOVATIVĂ A PRODUCȚIEI LA SC INTERNAȚIONAL TYRES SRL”

S.C. INTERNAȚIONAL TYRES S.R.L., cu sediul în  sat Slobozia Sucevei, comuna Grănicești, nr. 2A, jud. Suceava derulează începând cu data de 30.08.2018, proiectul ”ACHIZIȚIE DE UTILAJE ȘI ABORDARE INOVATIVĂ A PRODUCȚIEI LA SC INTERNAȚIONAL TYRES SRL”, cod SMIS 114535, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și Organismul Intermediar Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Valoarea totală a proiectului este de 8.702.485,47 lei din care asistenţa nerambursabilă este de 4.473.713,10 lei. Contribuția FEDR la finanțarea nerambursabilă este de 3.802.656,13 lei. Proiectul se derulează în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 și se implementează în sat Slobozia Sucevei, comuna Grănicești, nr. 2A, jud. Suceava, pe o durată de 31 luni, respectiv între data 01.02.2017 și data 31.08.2019.

Obiectivul generalal proiectului este creșterea și consolidarea poziției sale pe piața națională și internațională prin automatizarea fluxului tehnologic și inovarea acestuia în scopul creșterii capacității de producție a anvelopelor reșapate/reconstruite. Acesta corespunde obiectivului general al POR 2014-2020 – Creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor de viață ale comunităților locale și regionale prin sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri, a condițiilor infrastructurale și a serviciilor, care să asigure o dezvoltare sustenabilă a regiunilor, capabile să gestioneze în mod eficient resursele, să valorifice potențialul lor de inovare și de asimilare a progresului tehnologic.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Creșterea capacității de producție de anvelope reconstruite prin dotarea fabricii cu utilaje a căror caracteristici sunt superioare celor ale utilajelor deținute în prezent, respectiv rașchetă, precum și prin suplimentarea cu încă 18 prese și 20 de matrițe, va permite societății să-și mărească volumul de activitate.
  2. Automatizarea fluxului tehnologic prin achiziția unui sistem informatic ERP care va contribui la eliminarea blocajelor care pot apărea la nivelul fluxului de producție, precum și eliminarea erorilor de producție dar și reducerea ponderii rebuturilor obținute.
  3. Angajarea a 10 oameni prin proiect pentru optimizarea fluxului de producție.

“Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

SC INTERNAȚIONAL TYRES SRL

Date de contact: Dl. Marian Gherasim,

Tel: 0740 210890                                                               e-mail: marian.gherasim@i-tyres.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LA LANSAREA PROIECTULUI ”ACHIZIȚIE DE UTILAJE ȘI ABORDARE INOVATIVĂ A PRODUCȚIEI LA SC INTERNAȚIONAL TYRES SRL”.
 Vizualizări articol: 1720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LA LANSAREA PROIECTULUI ”ACHIZIȚIE DE UTILAJE ȘI ABORDARE INOVATIVĂ A PRODUCȚIEI LA SC INTERNAȚIONAL TYRES SRL”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei