Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 193 (6903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Albumul „Asta-i România”

Interpreta Laura Olteanu şi-a lansat videoclipul melodiei ,,Mi-i jali, Doamne, şi dor“

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Interpreta Laura Olteanu şi-a lansat recent videoclipul melodiei ,,Mi-i jali, Doamne, şi dor“ de pe albumul ,,Acasă-i România”. Linia melodică este realizată de Ovidiu Şvarţ, textul este scris de Mariana Honceru, orchestraţie: Dorin Buldumea, acompaniament: Orchestra Fraţilor Advahov, imagine: Oleg Butnaru. Filmările au avut loc în localitatea Falcău, „la bordei pe Ciumârnari”, la familia Vasile şi Elisaveta Pătrăucean.

„Atât pentru mine, cât şi pentru ascultătorii mei, cred că pragul casei părinteşti este locul unde te regăseşti cel mai mult, locul de unde te poţi încărca cu energie pozitivă, atunci când poate te copleşesc prea mult valurile vieţii. Ne putem numi binecuvântaţi dacă pe pragul casei părinteşti ne mai aşteaptă acei ochi în care se oglindesc dragostea sfântă şi necondiţionată a părinţilor noştri. Cu acest mesaj profund al melodiei îmi doresc să vă port în lumea nostalgică a copilăriei, să vă aduceţi aminte de cei dragi, de locurile şi clipele cele mai frumoase”, ne-a spus artista.

Ea le mulţumeşte din suflet oamenilor care au făcut parte din echipa care s-a implicat în realizarea acestei melodii, dar şi a clipului video.

 

Aproape de public

Deşi se află în plin sezon de spectacole, petreceri şi diferite evenimente care îi prilejuiesc întâlnirea cu publicul ei drag, Laura Olteanu a găsit timpul şi energia necesare să lucreze la alte materiale video de pe albumul ,,Acasă-i România”, inclusiv la două emisiuni: ,,Acasă la Laura Olteanu“. Din toamnă, artista intenţionează să imprime alte piese, alături de Orchestra Fraţilor Advahov, temele pe care le abordează fiind dragostea, dorul, dar şi voia bună. Secretul unei melodii de succes, spune artista, constă într-un mesaj unic, profund şi în capacitatea artistului de a transmite prin calităţile sale vocale emoţii în sufletele ascultătorilor. Pentru a fi mereu în temă cu activitatea ei artistică, aşteptând cu drag şi opiniile fanilor, Laura Olteanu îi invită pe iubitorii de folclor să viziteze site-ul oficial: www.lauraolteanumusic.ro. Puteţi să vă abonaţi pe pagina oficială a artistei de pe Facebook şi YouTube: https://www.facebook.com/lauraolteanumusic, https://www.youtube.com/channel/Uca6W4qoAa9rxO4Umlsqqbgw?view_as=subscriber.

Laura Olteanu ne-a spus că a avut un an deosebit de încărcat şi încă nu s-a terminat, pentru că publicul o aşteaptă în continuare la spectacole. „Vă mulţumesc din tot sufletul pentru dragostea, aplauzele şi respectul vostru cu care m-aţi copleşit de fiecare dată, oriunde am urcat pe scenă, aici, în ţară sau în străinătate”, a spus artista.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interpreta Laura Olteanu şi-a lansat videoclipul melodiei ,,Mi-i jali, Doamne, şi dor“.
 Vizualizări articol: 1830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Interpreta Laura Olteanu şi-a lansat videoclipul melodiei ,,Mi-i jali, Doamne, şi dor“1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei